Închide meniul

Borisav Burmaz, noul star din Giuleşti! Sârbul marchează pe bandă rulantă în tricoul Rapidului. Cifre extraordinare!

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 februarie 2024, 21:20

Reclamă
Borisav Burmaz, noul star din Giuleşti! Sârbul marchează pe bandă rulantă în tricoul Rapidului. Cifre extraordinare!

Borisav Burmaz, noul star din Giuleşti

Bucuria lui Borisav Burmaz, după un gol marcat pentru Rapid / Hepta

Borisav Burmaz este noul star din Giuleşti. Atacantul în vârstă de 22 de ani a marcat şi în meciul Rapid – Oţelul, din etapa a 24-a a Ligii 1. Sârbul are cifre extraordinare după ce a ajuns sub comanda lui Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cumpărat cu 400.000 de euro de la Vozdovac, Burmaz a confirmat la Rapid încă din primele apariţii în tricoul alb-vişiniu. Fotbalistul cu selecţii în naţionalele de juniori ale Serbiei este salvatorul echipei lui Dan Şucu.

Borisav Burmaz este noul star din Giuleşti

În prelungirile primei reprize a meciului Rapid – Oţelul, Borisav Burmaz a fost scăpat din marcaj şi a profitat. A şutat în forţă, din afara careului, spre colţul lung. A găsit traiectoria perfectă şi a trimis balonul în vinclul porţii apărate de Stoian.

Goalkeeperul gălăţenilor nu a putut interveni. Pentru Burmaz a fost al treilea gol din tot atâtea meciuri. Sârbul a fost decisiv atât cu FCU Craiova, cât şi cu Dinamo. A marcat atunci pe finalul partidelor şi a contribuit din plin la obţinerea celor 6 puncte.

Burmaz avea cifre excelente şi la fosta sa echipă. În actuala stagiune avea 10 goluri în 18 apariţii. Cota lui de piaţă este de 1.6 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă

Borisav Burmaz a fost şi pe lista lui Gigi Becali

Borisav Burmaz, a fost refuzat de FCSB în această iarnă. Atacantul sârb a fost pe lista lui Gigi Becali, care era în căutarea unui vârf, însă în cele din urmă, patronul roş-albaştrilor l-a refuzat, acesta ajungând ulterior în Giuleşti.

Agentul lui Borisav Burmaz l-a propus pe acesta la FCSB, după ce Gigi Becali a declarat public că îşi doreşte un atacant. Vârful sârb era încântat de o mutare la liderul din Liga 1, şi a aşteptat un răspuns favorabil din partea oficialilor echipei.

Însă, Burmaz a fost refuzat de Gigi Becali, iar pe fir a intrat imediat Rapid. Giuleştenii l-au transferat astfel pe atacantul care era cotat atunci la 1.2 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ghici ce ne-a adus Moșul Rapidist

Cel de-al doilea marcator din Superliga Serbiei va fi jucătorul Rapidului pentru cel puțin doi ani și jumătate!

Welcome, Borisav Burmaz!”, au notat oficialii din Giulești, pe Facebook, în momentul în care Burmaz a semnat.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:55 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Duel „încins” pentru Liga 1! 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și