Închide meniul

Rapid – Oţelul 2-1. Rrahmani şi Burmaz au dat recital în Giuleşti! Victorii pe linie pentru Cristiano Bergodi în 2024

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 februarie 2024, 21:30 / Actualizat: 5 februarie 2024, 14:58

Meciul Rapid – Oţelul, scor 2-1, din etapa a 24-a a Ligii 1, a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Giuleştenii au egalat-o la puncte pe CFR Cluj şi au cu 8 puncte mai puţin decât liderul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani a deschis scorul în minutul 5, după o cursă spectaculoasă. Golul meciului a fost marcat de Burmaz, noul erou al lui Cristiano Bergodi. Cisotti a redus din diferenţă în minutul 87 şi le-a dat emoţii fanilor Rapidului. Jucătorii lui Dorinel Munteanu nu au reuşit să mai înscrie o dată şi au plecat învinşi din Giuleşti.

Cum arată clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 50 de puncte
2. CFR Cluj – 42 de puncte
3. Rapid – 42 de puncte
4. Farul – 36 de puncte
5. Universitatea Craiova – 34 de puncte
6. Sepsi – 33 de puncte

Rapid – Oţelul 2-1

Min. 90+7: Rapid – Oţelul 2-1! Final de meci.

Reclamă

Min. 87: Rapid – Oţelul 2-1! Gol pentru Cisotti, după o gafă a lui Onea.

Min. 64: Ocazie importantă pentru echipa lui Dorinel Munteanu! Rusevic a scăpat în flancul drept, a şutat la colţul scurt, dar nu a nimerit spaţiul porţii.

Min. 45+2: Rapid – Oţelul 2-0! Un nou gol marcat de Burmaz. Noul star al Rapidului a punctat din nou, după ce le-a adus alb-vişiniilor victoria cu Dinamo. Execuţie perfectă, spre vinclu!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 33: Ratare mare a rapidiştilor! Onea i-a pasat perfect lui Albu, dar mijlocaşul gazdelor a trimis peste transversală din poziţie ideală.

Min. 17: Ocazie uriaşă a gălăţenilor. Rusevic a scăpat singur cu Aioani, dar nu a reuşit să trimită mingea în poartă. Noul portar al giuleştenilor a avut o intervenţie salvatoare!

Min. 16: S-a reluat partida.

Min. 11: Meciul este întrerupt. Fanii au aruncat cu mai multe torţe şi petarde pe teren!

Min. 5: Rapid – Oţelul 1-0! Rrahmani a avut o acţiune superbă, a driblat doi adversari, şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers. Al 8-lea gol stagional!

Min. 1: A început meciul Rapid  – Oţelul!

Rapid: Aioani – Onea, Săpunaru, Iacob, Borza – Djokovic, Albu, Papeau – Burmaz, Rrahmani, Krasniqi
Rezerve: Drăghia, Cristea, Bădescu, Oaidă, Cîrjan, Funsho, Hasani, Petrila, El Sawy, Ioniță
Absenți: Emmers, Kait (accidentați)
Antrenor: Cristiano Bergodi

Reclamă

Oțelul: Stoian – Zhelev, Cisse, Lovric, Gomes Silva – Lameira – Maciel, Teles, Cisotti, Tănasă – Rusevic
Rezerve: Yabre, Gitan, Rus, Ghiocel, Adăscăliței, Jardan, Al. Pop, G. Cârjan, Bordun, C. Mocanu, E. Pap, Zivulic
Absenți: Dur-Bozoancă, Neagu (accidentați), Bodișteanu (suspendat)
Antrenor: Dorinel Munteanu

Cristiano Bergodi visează să pună presiune pe liderul FCSB. Rapid se poate apropia la 8 puncte de rivalii roş-albaştri.

Un meci foarte important pentru noi, dificil deoarece întâlnim o echipă care face ambele faze foarte bine, aglomerează bine zonele terenului și a luat foarte puține goluri. E o formație incomoda, e pregătită de un antrenor pe care îl respect, antrenează echipa de mult timp.

Vom încercă în continuare să câștigam meciuri consecutive pentru a ține departe echipele din zona noastră și să micșorăm distanța de puncte față de FCSB. Oțelul n-a pierdut niciodată în deplasare în acest sezon, iar asta ne pune pe gânduri, e o echipa redutabilă, care aleargă foarte mult. Ei sunt pe drumul cel bun.

Știu și eu că nu suntem o echipă invincibilă, e greu de găsit una în lumea fotbalului, nu suntem perfecți, am arătat asta. E o echipă greu de bătut, au mulți jucători străini, se pare că Dorinel a făcut o echipă bună care ne poate pune probleme mâine”, a declarat Cristiano Bergodi înaintea meciului cu Oţelul.

Dorinel Munteanu: „Mergem încrezători că putem să câştigăm punct sau puncte

Dorinel Munteanu se aşteaptă la o atmosferă „incendiară” în Giuleşti, dar are încredere deplină în jucătorii săi.

Nu va fi uşor, va trebui să investim foarte multă muncă. Dar Rapid nu este o echipă invincibilă. Am văzut şi lucruri bune, cum ar fi că a marcat patru goluri cu Craiova, dar a şi primit trei şi a întors rezultatul printr-un miracol.

Vom lua măsuri speciale individuale şi colective, mă interesează ca echipa noastră să fie bine organizată, disciplinată tactică. Sunt convins că au jucători cu valoare, peste cea a jucătorilor noştri, dar puterea grupului nostru este unitatea.

Ştim că Rapid joacă un fotbal ofensiv pe teren propriu, sunt susţinuţi de acei minunaţi suporteri, care ei fac practic toată atmosfera. Au în componenţă jucători valoroşi şi un antrenor valoros, dar asta nu ne împiedică cu nimic să intrăm şi noi în atmosfera jocului. Şi noi avem jucători cu experienţă şi mergem încrezători că putem să câştigăm punct sau puncte, şi să facem un joc bun„, a declarat Dorinel Munteanu la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și