Închide meniul

Dennis Politic, mesaj de luptă înainte de Dinamo – Petrolul: „Lupta e acerbă! Nu avem timp să ne plângem de milă!”

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2024, 14:47

Reclamă
Dennis Politic, mesaj de luptă înainte de Dinamo – Petrolul: „Lupta e acerbă! Nu avem timp să ne plângem de milă!

Dennis Politic, mesaj de luptă înainte de Dinamo - Petrolul

Dennis Politic / Hepta

Dennis Politic a transmis un mesaj de luptă, înainte de Dinamo – Petrolul. Mijlocaşul „câinilor” a transmis că lupta pentru evitarea retrogradării este una acerbă, însă s-a declarat convins că echipa sa poate ieşi victorioasă din aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo va primi vizita celor de la Petrolul, în etapa a doua a play-out-ului. Partida se va disputa luni, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Dennis Politic, mesaj de luptă înainte de Dinamo – Petrolul

Dennis Politic s-a recuperat după accidentarea suferită în meciul cu Oţelul şi va putea evolua în duelul cu Petrolul. Acesta a transmis că duelul cu „lupii galbeni” va fi unul extrem de dificil.

Acesta a mai transmis că le va simţi lipsa fanilor, dat fiind faptul că Dinamo a primit sancţiunea de a disputa patru partide fără spectatori.

„O să fie un meci foarte greu, la fel ca toate celelalte meciuri. E o echipă incomodă, mai sus decât noi în clasament, dar vom fi motivați să câștigăm meciul de luni seară. Decizia de a juca fără fani, a fost supărătoare, e incomodă, nu e o scuză, dar e un dezavantaj, o să încercăm să ne motivăm. Ne va fi greu, dar nu avem timp să ne plângem de milă.

Reclamă

Îmi doresc să vină copiii în număr cât mai mare, sper să ne susțină și să strige tare pentru noi. Pauza a fost bună, am muncit foarte mult, m-am antrenat cu echipa și a fost o săptămâna intensă, sper să punem în practică tot ce am lucrat.

Dennis Politic: „Presiunea e mare!”

Este o luptă acerbă, noi trebuie să ne concentrăm pe noi și să obținem cât mai multe victorii, să terminăm campionatul și să rămânem în prima ligă. Presiunea este una destul de mare, gestionarea emoțiilor va fi importantă, nejucând cu fani, experiența va conta, au mai fost colegi care au trecut prin situații similare. Avem jucători cu experiență pentru a ne putea salva.

Este o decizie a comisiei, care s-a luat, noi am discutat, gândim cu toții să ne motivăm, nu putem schimba noi, s-a depus contestație, noi suntem concentrați pentru următorul meci, să fim motivați pentru a obține cele trei puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii vin la stadion să ne susțină, ne-au susținut tot sezonul, mai sunt și anumiți fani care sunt mai nervoși, bătăi au mai fost în fotbal între fani, suspendări, dar pentru noi este un moment destul de important, trebuie să ne concentrăm pe ce putem controla”, a declarat Dennis Politic, la conferinţa de presă.

Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise

Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuricu porţile închise din cauza incidentelor de la meciul cu UTA. Administratorul special al dinamoviştilor a spus că se va apela la o firmă specializată pentru a depista materialele pirotehnice pentru ca ultraşii să nu le mai introducă pe stadion.

Andrei Nicolescu a spus că cei care vor fi prinşi cu materiale pirotehnice vor fi daţi pe mâna Jandarmeriei.

„Ne gândim să lucrăm cu o firmă specializată, ca la aeroport, pentru a depista materialele pirotehnice. Este o aparatură specială, destul de costisitoare. Când se va depista, persoana respectivă, care are materiale pirotehnice, va fi înmânată Jandarmeriei. Este un echipament care se poziționează oriunde. Este scump”, a spus Andrei Nicolescu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și