Închide meniul

Botoşani – CFR Cluj 1-0! Surpriză în Moldova și rezultat perfect pentru FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2024, 16:55

Botoşani – CFR Cluj 1-0! Surpriză în Moldova și rezultat perfect pentru FCSB

FC Botoșani - CFR Cluj 1-0

Andrea Mandorlini / Profimedia

Botoşani – CFR Cluj 1-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 22 a acestui sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 64, de către Eduard Florescu. După acest rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul al 2-lea, cu 36 de puncte, dar FCSB se poate distanța la 11 puncte, dacă o va învinge pe UTA. De cealaltă parte, FC Botoșani este pe poziția a 16-a, ultima din clasament, cu 15 puncte, la o lungime de Dinamo, care e pe locul 15.

Botoşani – CFR Cluj 1-0

Min. 64  în FC Botoşani – CFR Cluj 1-0: GOL BOTOŞANI! Eduard Florescu a deschis scorul pentru gazde.

Min. 52: Ocazie mare pentru FC Botoşani! Răzvan Sava i-a salvat pe ardeleni din situaţie de 1 la 1 cu Fulop!

Min. 38: Ocazie Botoşani! Eduard Florescu a centrat în careu, iar balonul a fost respins de Kresic. Moldovenii au cerut penalty, după intervenţia apărătorului clujean.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Botoșani: Ducan – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – David, Dican, I. Filip – Florescu, Ilicic, Kaprof.

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Ureche, Petro, Kupa, Creț, Dragu, Adams, Dragomir, Cărăușu, L.Fulop, Mitrov, Aldair.

Antrenor: Bogdan Andone.

CFR Cluj: Sava – Kresic, Ajeti, M. Ilie – Cr. Manea, Avonou, Tachtsidis, Muhar, Mamic – Otele, Bîrligea.

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, Boben, Keita, R. Filip, Fica, Deac, El Kaddouri, Serebe, Ciubăncan.

Antrenor: Andrea Mandorlini.

Botoşani a învins-o pe Oţelul, în ultimul meci oficial din 2023. Moldovenii s-au impus cu 2-0, graţie „dublei” lui Eduard Florescu.

Graţie victoriei cu Oţelul, Botoşani a acumulat 12 puncte în clasamentul Ligii 1, după 21 de meciuri disputate.

Reclamă

De cealaltă parte, CFR Cluj ţinteşte victoria pentru a rămâne aproape de liderul FCSB. Clujenii sunt la opt puncte distanţă de roş-albaştri, după 21 de meciuri disputate. Trupa lui Andrea Mandorlini are 36 de puncte.

În meciul tur, CFR Cluj a învins-o pe Botoşani categoric, cu scorul de 3-1. Philip Otele, cu o „dublă”, şi Tachtsidis, din penalty, au punctat pentru formaţia din Gruia.

CFR Cluj a prezentat oficial cel de al 5-lea transfer al iernii

CFR Cluj a prezentat oficial cel de al 5-lea transfer al iernii, Peter Michael. Atacantul nigerian a fost adus de la echipa finlandeză Vaassan Palloseura (VPS).

Peter Michael a venit la ardeleni după ce a obţinut cifre extraordinar de bune la gruparea din prima ligă finlandeză.

”Bun venit, Peter Michael!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Vaasan Palloseura au ajuns la un acord privind transferul atacantului Peter Michael.

Atacantul nigerian în vârstă de 25 de ani a evoluat în Norvegia la echipe ca Vålerenga, Skeid, Grorud, Øygarden și Sogndal iar, din martie 2023, a jucat în prima ligă a Finlandei, la Vaasan Palloseura. În tricoul celor de la VSP, Michael a bifat 32 de partide în care a marcat 19 goluri și a fost autorul a 7 pase decisive.

În cele 119 meciuri din carieră, Michael și-a trecut numele pe tabelă de 45 de ori, arătându-și calitățile excelente de marcator.

Îi urăm bun venit în familia noastră și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, a transmis CFR Cluj pe contul său de Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și