Închide meniul
VIDEO

Bucurie de nedescris a jucătorilor lui Adi Mutu, în Bănie, după Universitatea Craiova – Rapid 0-1. Nebunie şi în tribuna oficială!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 august 2022, 9:55

Bucurie de nedescris a jucătorilor lui Adi Mutu, în Bănie, după Universitatea Craiova – Rapid 0-1. Nebunie şi în tribuna oficială!

Bucurie de nedescris a jucătorilor lui Adi Mutu, în Bănie, după Universitatea Craiova - Rapid 0-1

Cristi Săpunaru, după victoria din Bănie / Facebook FC Rapid

A fost o bucurie de nedescris a jucătorilor lui Adi Mutu la finalul derby-ului Universitatea Craiova – Rapid, scor 0-1, din etapa a 3-a a Ligii 1. Giuleştenii au făcut show alături de fanii care au făcut deplasarea în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbaliştii au urcat în tribună şi au cântat alături de ultraşi. Nu a lipsit nici Adi Mutu care, în decurs de două etape, le-a învins pe FCSB şi Universitatea Craiova.

Bucurie de nedescris a jucătorilor lui Adi Mutu, după Universitatea Craiova – Rapid 0-1

Victorie superbă obținută împreună„, a fost mesajul care a însoţit imaginile postate pe contul de Facebook al Rapidului. În 10 ore s-au adunat peste 2.600 de aprecieri.

A fost nebunie şi la tribuna oficială, după victoria aşteptată de mai mulţi ani de rapidişti. Daniel Niculae şi Vasile Maftei -au avut alături pe patronii Victor Angelescu şi Dan Şucu. Cu toţii au făcut o fotografie în care apare şi scorul de pe tabelă.

Reclamă

Adrian Mutu, avertisment pentru rivalele din Liga 1

Adrian Mutu a lansat un avertisment pentru rivalele din Liga 1, după Universitatea Craiova – Rapid 0-1. Antrenorul giuleștenilor are mare încredere în elevii săi și spune că nu pregătește niciun meci la egal.

După cele două victorii răsunătoare obținute în primele 3 etape ale sezonului, Adrian Mutu și-a lăudat la scenă deschisă jucătorii pentru atitudinea arătată în teren.

Reclamă 4 / 0/3

„Briliantul” spune că din mentalitatea sa face parte dorința de a câștiga toate meciurile, indiferent de numele adversarului.

Mutu a avut cuvinte speciale pentru Alex Ioniță, omul care a adus victoria Rapidului cu golul din minutul 51.

A fost un meci dificil, muncit, băieții au dat dovadă și azi de o atitudine extraordinară, de un spirit de luptă incredibil, ceea ce mă mulțumește foarte mult. Îi felicit, e victoria lor. Și-au dorit-o, au arătat asta pe teren și până la urmă fotbalul ne-a răsplătit.

Ne bucurăm că am trecut de două derby-uri cu brio (n.r. – cu FCSB și Universitatea Craiova). Campionatul este lung și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să continuăm să facem lucrurile bune pe care le facem în momentul ăsta. Obiectivul nostru principal rămâne play-off-ul, pentru asta trebuie să avem continuitate în victorii și asta ne dorim.

În pregătirea meciului nu joc niciodată la egal. Noi, Rapidul, nu jucăm la egal. Bineînțeles, ca antrenor mă gândesc cum pot să profit de anumite slăbiciuni ale adversarului și să câștig acest meci. Niciodată nu m-am gândit cum să joc un meci la egal. Nu este mentalitatea mea și nu este nici în mentalitatea echipei și în filozofia clubului.

Mutu: „Rămânem cu picioarele pe pământ!”

Mă bucur că lumea vede că Rapid e o ‘fortăreață’ pe faza defensivă. Așa trebuie să fie o echipă de fotbal, să ținem tabela la 0 în dreptul adversarului. Iar în ceea ce privește faza de atac, eu cred că Rapid a avut multe momente în care a jucat fotbal, am avut ocazii de a înscrie și am înscris.

În astfel de meciuri apar jucători care fac diferența. Iar în această seară noi l-am avut pe Alex Ioniță, care a făcut diferența după o acțiune colectivă, dar fructificată la maximum de el cu o execuție cu piciorul drept, nefiind piciorul lui de bază. Alex se află într-o formă extraordinară și sper să continue să crească de la meci la meci.

Reclamă

De mâine uităm, rămânem cu picioarele pe pământ și ne gândim la meciul cu FC Argeș. Mă aștept la un meci dificil pe Giulești”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și