Închide meniul
Video

Bunica lui Denis Alibec i-a „confiscat” golgheterului lui Gică Hagi medalia de campion: „Am stat o săptămână în stres!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2023, 8:51

Reclamă

Bunica lui Denis Alibec i-a "confiscat" golgheterului lui Gică Hagi medalia de campion

Denis Alibec a sărbătorit alături de bunica lui / AntenaSport

Bunica lui Denis Alibec i-a „confiscat” golgheterului lui Gică Hagi medalia de campion al României. Au fost momente memorabile pentru atacantul în vârstă de 32 de ani, la sărbătoarea titlului. Farul a învins-o pe FCSB, scor 3-2, şi a primit trofeul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suspendat din cauza cartonaşului roşu primit cu Universitatea Craiova, Alibec a văzut meciul din tunelul spre vestiare. Şi-a încurajat coechipierii la pauză şi s-a descătuşat după fluierul final.

Bunica lui Denis Alibec i-a „confiscat” golgheterului lui Gică Hagi medalia de campion

Până să ajungă la petrecerea de titlu, acolo unde Gică Hagi a luat microfonul şi a cântat pe ritmuri greceşti, Denis Alibec a sărbătorit alături de bunica lui. Medalia de campion a ajuns la gâtul ei.

Sunt foarte fericit, cum să fiu? Nu mai am voce! Sunt puţin nervos pe oameni că nu ne-au lăsat să ne bucurăm (n.r. fanii au luat cu asalt terenul la finalul meciului), sincer… nu am putut să ne luăm familiile. O să ne bucurăm mâine.

(Reporter: Denis, uite unde e medalia ta) La mamaia, da! Ea mi-a spus că îi batem„, a declarat Denis Alibec în faţa jurnaliştilor prezenţi la meci.

Reclamă

E mare bucurie. Sunt foarte mândră. Am stat o săptămână în stres, până la meci, şi când am văzut că se termină cu victoria lor… Nu ţi-am spus că îi bateţi?„, a spus bunica lui Denis Alibec.

Denis Alibec a făcut un sezon grozav în tricoul Farului. În 31 de meciuri de campionat a înscris 14 goluri şi a oferit 8 pase decisive.

Alibec a scris istorie astfel în fotbalul românesc. A devenit primul jucător care câştigă titlul cu trei echipe din provincie. A mai fost campion cu Astra (2016) şi cu CFR Cluj (2022).

Reclamă 4 / 0/3

Cu cine s-ar putea duela Farul în preliminariile UEFA Champions League

Farul este singura echipă care va reprezenta România în Liga Campionilor. Constănţenii vor lua startul în primul tur preliminar, dar coeficientul de 4.000 pe care îl are echipa lui Hagi este sinonim cu un traseu infernal.

Echipa lui Hagi va lua startul încă din primul tur nu va fi cap de serie în niciun tur preliminar. Farul va avea meciuri de coşmar şi poate da chiar peste echipa la care Gică Hagi a scris istorie, Galatasaray.

Echipele cu care s-ar putea întâlni Farul în preliminariile Champions League:

Galatasaray (Turcia) – 31.500
Ferencvaros (Ungaria) – 27.000
Qarabag (Azerbaidjan) – 25.000
Slovan Bratislava (Slovacia) – 24.500
Ludogoreţ (Bulgaria) – 21.000
Sheriff Tiraspol (Moldova) – 19.500
BATE Borisov (Belarus) – 15.000
FK Astana (Kazahstan) – 13.000
Maccabi Haifa (Israel) – 13.000
Zalgiris (Lituania) – 11.000
HJK Helsinki (Finlanda) – 11.000
Flora Tallin (Estonia) – 10.500
Shamrock Rovers (Irlanda) – 9.000
The New Saints (Ţara Galilor) – 9.000
Olimpija Ljubljana (Slovenia) – 9.000
Zrinjski Mostar (Bosnia) – 8.500

Încă mai pot apărea mici modificări, din cauza faptului că mai sunt campionate în care nu se cunoaşte clasamentul final.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și