Închide meniul

Bunicul lui Andrea Compagno a răbufnit: „Totul a fost premeditat”. Acuze uluitoare la adresa FCSB

Alex Masgras Publicat: 2 decembrie 2023, 9:54

Reclamă
Bunicul lui Andrea Compagno a răbufnit: „Totul a fost premeditat. Acuze uluitoare la adresa FCSB

Gigi Becali a acceptat trei oferte pentru Andrea Compagno

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Profimedia

Bunicul lui Andrea Compagno a răbufnit. Atacantul italian nu mai este în graţiile patronului de la FCSB, Gigi Becali, care este dispus să renunţe la atacantul de 27 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că există interes pentru atacantul italian şi că este dispus să îl vândă pe Andrea Compagno pentru suma de un milion de euro. FCSB l-a cumpărat pe Compagno de la FCU Craiova pentru 1,5 milioane de euro.

Bunicul lui Andrea Compagno a răbufnit

Salvo Armato, bunicul lui Andrea Compagno a răbufnit pe social media şi este de părere că nepotul său nu mai poate continua la FCSB. El este de părere că formaţia roş-albastră a apelat la diferite strategii pentru a îl face pe italian să părăsească echipa:

„Nu mai sunt condiții pentru ca el (n.r. – Andrea Compagno) să continue la FCSB. Au făcut totul, înainte să înceapă campionatul! Cu argumentul că sunt multe competiții, campionat, Cupa României, Conference, au inventat rolul de 9 fals, l-au încercat pe toate pozițiile, apoi au renunțat, nimeni nu a putut să joace.

În plus, au încercat până acum câteva jocuri să joace cu Miculescu atacant central, eșec total, cu tot respectul pentru Miculescu, dar până și el a declarat că a juca pe postul de atacant central cu spatele la poartă nu este rolul lui.

Reclamă

În ciuda a toate aceste lucruri, Andrea a fost un profesionist care a tăcut și s-a antrenat mereu cu o seriozitate pe care trebuie să o recunoaștem. Acceptăm toate deciziile clubului. S-a văzut pe teren, a fost folosit în mod repetat, dar nu s-a plâns niciodată coechipierilor care nu-l servesc, după modul și caracteristicile lui.

Pe teren, prea mulți jucători joacă pentru ei înșiși, pentru succesul lor, iar asta îi dăunează lui Andrea, echipa este aceeași, dar nimeni nu a luat vreodată o decizie de sus, evident că le e bine așa…

Andrea va elimina în curând neliniștea, cu stilul lui și zâmbetul pe buze, totul a fost premeditat, eu așa zic. Sper să mă înșel”, a comentat bunicul lui Andrea Compagno, la un articol în care se vorbea despre posibilitatea ca atacantul italian să plece de la FCSB, citat de prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno, discurs manifest despre Gigi Becali

Andrea Compagno a avut un discurs manifest despre Gigi Becali. Atacantul italian de la FCSB a anunţat că va pleca în momentul în care nu va mai fi nevoie de el.

Compagno nu e supărat că este criticat de patron şi nici că acesta îi caută înlocuitor. Becali a anunţat că vrea să transfere un atacant în iarnă.

„Am răspuns simplu la un moment dat: „Ce vrei să fac? Să sun să nu cumpere atacant? E hotărârea lui. Dacă el a zis că vrea să scape de mine, întrerup contractul, iau bagajele și mă duc”. Nu a fost frustrare, am spus simplu că patronul hotărăște totul.

Dacă el zice că nu mai are încredere în tine și vrea alt atacant… La început a zis că aduce atacant care să provoace concurență, acum zice că aduce alt atacant în locul meu. Eu nu zic că greșește, am zis simplu că el hotărăște. E normal dacă nu e fericit! Eu nu vreau să fur bani de la Gigi Becali, să stau aici în vacanță„, a spus Andrea Compagno la fanatik.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și