Închide meniul

Bunicul lui Andrea Compagno a răbufnit: „Totul a fost premeditat”. Acuze uluitoare la adresa FCSB

Alex Masgras Publicat: 2 decembrie 2023, 9:54

Reclamă
Bunicul lui Andrea Compagno a răbufnit: „Totul a fost premeditat. Acuze uluitoare la adresa FCSB

Gigi Becali a acceptat trei oferte pentru Andrea Compagno

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Profimedia

Bunicul lui Andrea Compagno a răbufnit. Atacantul italian nu mai este în graţiile patronului de la FCSB, Gigi Becali, care este dispus să renunţe la atacantul de 27 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că există interes pentru atacantul italian şi că este dispus să îl vândă pe Andrea Compagno pentru suma de un milion de euro. FCSB l-a cumpărat pe Compagno de la FCU Craiova pentru 1,5 milioane de euro.

Bunicul lui Andrea Compagno a răbufnit

Salvo Armato, bunicul lui Andrea Compagno a răbufnit pe social media şi este de părere că nepotul său nu mai poate continua la FCSB. El este de părere că formaţia roş-albastră a apelat la diferite strategii pentru a îl face pe italian să părăsească echipa:

„Nu mai sunt condiții pentru ca el (n.r. – Andrea Compagno) să continue la FCSB. Au făcut totul, înainte să înceapă campionatul! Cu argumentul că sunt multe competiții, campionat, Cupa României, Conference, au inventat rolul de 9 fals, l-au încercat pe toate pozițiile, apoi au renunțat, nimeni nu a putut să joace.

În plus, au încercat până acum câteva jocuri să joace cu Miculescu atacant central, eșec total, cu tot respectul pentru Miculescu, dar până și el a declarat că a juca pe postul de atacant central cu spatele la poartă nu este rolul lui.

Reclamă
Reclamă 4

În ciuda a toate aceste lucruri, Andrea a fost un profesionist care a tăcut și s-a antrenat mereu cu o seriozitate pe care trebuie să o recunoaștem. Acceptăm toate deciziile clubului. S-a văzut pe teren, a fost folosit în mod repetat, dar nu s-a plâns niciodată coechipierilor care nu-l servesc, după modul și caracteristicile lui.

Pe teren, prea mulți jucători joacă pentru ei înșiși, pentru succesul lor, iar asta îi dăunează lui Andrea, echipa este aceeași, dar nimeni nu a luat vreodată o decizie de sus, evident că le e bine așa…

Andrea va elimina în curând neliniștea, cu stilul lui și zâmbetul pe buze, totul a fost premeditat, eu așa zic. Sper să mă înșel”, a comentat bunicul lui Andrea Compagno, la un articol în care se vorbea despre posibilitatea ca atacantul italian să plece de la FCSB, citat de prosport.ro.

Reclamă

Andrea Compagno, discurs manifest despre Gigi Becali

Andrea Compagno a avut un discurs manifest despre Gigi Becali. Atacantul italian de la FCSB a anunţat că va pleca în momentul în care nu va mai fi nevoie de el.

Compagno nu e supărat că este criticat de patron şi nici că acesta îi caută înlocuitor. Becali a anunţat că vrea să transfere un atacant în iarnă.

„Am răspuns simplu la un moment dat: „Ce vrei să fac? Să sun să nu cumpere atacant? E hotărârea lui. Dacă el a zis că vrea să scape de mine, întrerup contractul, iau bagajele și mă duc”. Nu a fost frustrare, am spus simplu că patronul hotărăște totul.

Dacă el zice că nu mai are încredere în tine și vrea alt atacant… La început a zis că aduce atacant care să provoace concurență, acum zice că aduce alt atacant în locul meu. Eu nu zic că greșește, am zis simplu că el hotărăște. E normal dacă nu e fericit! Eu nu vreau să fur bani de la Gigi Becali, să stau aici în vacanță„, a spus Andrea Compagno la fanatik.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și