Închide meniul

UTA – FCSB 2-1. Echipa lui Charalambous, prima înfrângere din acest campionat. Coman şi Pantea, eliminaţi. Chiricheş, accidentat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 august 2023, 23:00

UTA – FCSB 2-1. Prima înfrângere pentru echipa lui Elias Charalambous în acest campionat. Partida de la Arad a fost un adevărat coşmar pentru liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a deschis scorul prin Florinel Coman, în minutul 4, şi se părea că va fi o victorie lejeră pentru echipa lui Charalambous. Numai că partida a luat o turnură total neaşteptată. Arădenii au egalat din penalty, iar la finalul primei reprize a fost eliminat Pantea.

UTA a preluat conducerea după golul lui Cooper. Coşmarul a continuat cu accidentarea lui Chiricheş şi eliminarea lui Coman.

Meciul de la Arad a început bine pentru FCSB, care a avut ocazie în minutul 3 şi a deschis scorul prin Florinel Coman în minutul 4. În minutul 9 Olaru a ratat o ocazie uriaşă şi, din acel moment, soarta partidei s-a înclinat în favoarea gazdelor, care au dominat copios liderul din Superligă.

Pantea a comis henţ în careu şi arbitrul a acordat un penalti controversat în minutul 13, iar Fabry a transformat în minutul 18, egalând. În minutul 45+4 Alexandru Pantea a primit al doilea galben şi a fost eliminat. În minutul 60 gazdele au trecut în avantaj, prin golul lui Cooper, iar Chiricheş s-a accidentat şi a fost înlocuit. Dezastrul bucureştenilor a fost completat de cartonaşul roşu primit de Florinel Coman, în minutul 83. FCSB a pierdut cu 1-2 la Arad, dar rămâne pe primul loc în clasament, iar UTA, cu 7 puncte, este pe locul 12.

Reclamă

UTA – FCSB 2-1

Min. 90+8: FINAL DE MECI! Prima înfrângere pentru echipa lui Charalambous.

Min. 82: Florinel Coman a fost eliminat după ce l-a lovit cu cotul în ceafă Markov.

Min. 77: Ngezana a intrat pe teren în locul cu Chiricheş. Creţu l-a înlocuit pe Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 74: Vlad Chiricheş s-a accidentat.

Min. 61: UTA – FCSB 2-1. Cooper a marcat un gol fabulos, cu un şut perfect din 12 metri.

Min. 60: Ocazie uriaşă pentru FCSB! Andrea Compagno s-a încurcat în minge la un metru de poarta arădenil0r!

Min. 46: Schimbare la FCSB. Octavian Popescu a intrat în locul lui David Miculescu!

Min. 45+5: FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ!

Min. 45+3: Alexandru Pantea a fost eliminat după un henţ intenţionat.

Reclamă

Min. 18: UTA – FCSB 1-1. Fabri a egalat din penalty. Jucătorul arădenilor a tras puternic, pe centrul porţii.

Min. 17:  Penalty pentru UTA! Găman a acordat penalty după ce a consultat VAR-ul. Arbitrul a decis că mingea a lovit mâna lui Pantea.

Min. 9: Ocazie uriaşă pentru FCSB! Darius Olaru a scăpat singur pe partea stângă, dar a tras peste poartă din poziţie ideală.

Min. 4: UTA – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul cu un şut plasat din interiorul careului.

Min. 1: A început meciul!

UTA – FCSB, LIVE TEXT, 21:30. Echipele de start

UTA: Fl. Iacob – D. Rodrigues, Stolnik, Markov, Abeid – Fabry, Marku, Freitas – R. Pop, Cooper, Stahl
Rezerve: Kucher – Benga, Iurasciuc, Carp, Dumitrașcu, R. Stanciu, Holst, C. Mihai, Vucenovic
Antrenor: Mircea Rednic

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Djokovic – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea – V. Crețu, Panțîru, Haruț, Oct. Popescu, Gogescu, Lixandru, Ngezana, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

FCSB a învins-o în ultima etapă pe Poli Iași, la limită, cu scorul de 2-1. Roș-albaștrii au maximum de puncte, după primele cinci meciuri disputate în acest sezon.

Vicecampioana a fost eliminată din preliminariile Conference League, de către Nordsajaelland, astfel că își îndreaptă toată atenția către competițiile interne.

De cealaltă parte, UTA vine după o înfrângere. Trupa lui Mircea Rednic a fost învinsă categoric de Universitatea Craiova, în runda precedentă, scor 0-3.

Arădenii sunt pe locul 14, cu doar patru puncte obținute după cinci runde disputate.

În sezonul precedent, cele două echipe și-au împărțit victoriile. UTA câștigat duelul retur, de pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în timp ce FCSB s-a impus în tur, cu scorul de 2-1. Cele două formații s-au mai întâlnit și într-un meci din grupele Cupei României, meci care s-a încheiat cu scorul de 2-2, la Arad.

Probleme de lot pentru FCSB, înaintea duelului cu UTA

FCSB se confruntă cu probleme de lot, înaintea duelului cu UTA, din Liga 1, după ce Adrian Șut s-a accidentat. Mijlocașul central al roș-albaștrilor nu a făcut deplasarea alături de restul jucătorilor roș-albaștrii la Arad.

Conform fanatik.ro, Adrian Șut nu va putea evolua în duelul de la Arad. Mijlocașul s-a resimțit după duelul cu Poli Iași, din runda precedentă, duel în care a fost integralist.

Mijlocașul însă nu s-a accidentat grav, însă oficialii roș-albaștrilor nu au vrut să riște ca acesta să se accidenteze mai grav, astfel că va fi menajat pentru duelul cu UTA.

În locul lui Adrian Șut ar putea fi folosit Ovidiu Popescu, cel care traversează o formă bună în această perioadă. Mijlocașul ar urma să împartă linia mediană a roș-albaștrilor cu Darius Olaru și Damjan Djokovic.

De asemenea, pe lângă Adrian Șut, și Andrei Vlad s-a accidentat în timpul antrenamentelor de duminică. De asemenea, nici el nu a făcut deplasarea la Arad.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și