Închide meniul

Cameră secretă descoperită la stadionul din Giuleşti! Unde se depozitau materiale pirotehnice

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 martie 2024, 16:40

Cameră secretă descoperită la stadionul din Giuleşti! Unde se depozitau materiale pirotehnice

Cameră secretă descoperită la stadionul din Giuleşti

Stadionul din Giuleşti/ Hepta

A fost descoperită o cameră secretă la stadionul din Giuleşti, în urma controalelor efectuate de oamenii legii. Astăzi au fost duşi la audieri Daniel Niculae şi liderul galeriei Rapidului, printre alţii, fiind cercetaţi într-un dosar de materiale pirotehnice, dar şi de încălcare a regimului armelor şi muniţiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a fost cel care a dezvăluit, la emisiunea AS.ro LIVE, faptul că Daniel Niculae a fost ridicat de mascaţi, în această dimineaţă.

Cameră secretă descoperită la stadionul din Giuleşti

Conform fanatik.ro, s-a descoperit o cameră ascunsă la stadionul din Giuleşti, acolo unde se depozitau materiale pirotehnice. Poliţia a efectuat controale şi la arena celor de la Rapid, în dimineaţa în care a fost ridicat de mascaţi şi Daniel Niculae.

Conform sursei citate, la stadionul din Giuleşti s-a pus în pericol integritatea mai multor persoane, chiar şi a copiilor de mingi.

Cameră secretă descoperită la stadionul din Giuleşti
Cameră secretă descoperită la stadionul din Giuleşti/ Fanatik.ro

Procurorii au confirmat faptul că au existat descinderi la arena din Giuleşti, de unde au confiscat mai multe materiale pirotehnice: „Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare au fost descoperite şi ridicate mai multe materiale pirotehnice, arme de foc letale, arme albe şi sume de bani”, au transmis procurorii din cadrul Parchetului.

Reclamă

De asemenea, s-au efectuat nu mai puţin de 19 percheziţii domiciliare în Bucureşti, Ilfov şi Prahova, în dosarul în care este vizat constituirea unui grup infracţional organizat, în spatele căruia s-ar afla Daniel Niculae.

În privinţa camerei secrete descoperite la stadionul din Giuleşti, a oferit o reacţie preşedintele celor de la CS Rapid, Bogdan Vasiliu. Acesta a transmis că nu ştia de existenţa acelui loc, pe arena giuleştenilor.

„Nu știu unde se află acel loc. Pare a fi într-o toaletă. Nu știu însă în ce zonă, toate sunt la fel.

Reclamă 4 / 0/3

Noi nu suntem organe să controlăm unde sunt pitite, cum sunt pitite. Să-i facă datoria organele de anchetă, iar după cum se vede își fac. Trebuie să angajăm o firmă să găsim toate ascunzătorile, doar nu o să ne apucăm acum să ciocănit toți pereții.

Repet, CS Rapid are stadion în administrare, dar ce am văzut, că au tăiat peretele pare dintr-un film cu mafioți. Vinovații să răspundă! Sunt camere de supraveghere la stadion, dar nu în toalete”, a transmis Bogdan Vasiliu, conform sursei citate mai sus.

Daniel Niculae va fi cercetat în libertate

Daniel Niculae va fi cercetat în libertate, în dosarul legat de obiectele pirotehnice introduse pe stadioane. Acesta a fost „săltat” de mascați în dimineața zilei de joi, după cum a anunțat Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Totuși, momentan, Liviu Bocciu este încă la audieri, la Institutul de Studii pentru Ordine Publică.

Informațiile prezentate anterior au fost oferite de gsp.ro. Daniel Niculae a plecat de la audieri după aproximativ două ore, iar procurorii au decis că președintele de la Rapid va fi cercetat în stare de libertate.

În ceea ce îl privește pe Liviu Bocciu, acesta este acuzat că a inițiat un grup infracțional, care avea ca obiectiv săvârșirea infracțiunii de tulburare a liniștii publice, dar și prelucrarea, deținerea, folosirea și transportul de materiale pirotehnice, pentru meciurile echipei din Giulești.

Sursa citată anterior anunță faptul că această grupare a lui Bocciu ar fi avut sprijin din partea mai multor grupuri de suporteri, inclusiv din orașe precum Ploiești sau Iași, care i-ar fi ajutat pe fanii Rapidului să introducă materiale pirotehnice la meciurile din deplasare. Totodată, gruparea ar fi fost ajutată și de angajați din cadrul clubului.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și