Închide meniul

Campania de cumpărare de acţiuni de la Dinamo riscă să fie un mare eşec! Clubul a strâns doar 5% din suma pe care miza

Bogdan Stănescu Publicat: 30 iunie 2023, 13:16

Reclamă
Campania de cumpărare de acţiuni de la Dinamo riscă să fie un mare eşec! Clubul a strâns doar 5% din suma pe care miza

Campania de cumpărare de acţiuni de la Dinamo riscă să fie un mare eşec!

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo / Facebook

Campania de cumpărare de acţiuni de la Dinamo riscă să fie un mare eşec. Ne aflăm aproape de jumătatea termenului limită de subscripție pe platforma SeedBlink, iar clubul nu a strâns decât 5% din suma pe care miza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, 53 de persoane au cumpărat acţiuni la Dinamo prin SeedBlink, în valoare de 99.500 de euro, informează prosport.ro. Andrei Nicolescu şi ceilalţi acţionari ai lui Dinamo îşi stabiliseră ca obiectiv să obţină 1.980.000 de euro din vânzarea de acţiuni. Campania se va încheia pe 17 iulie 2023.

Andrei Nicolescu făcea apel ca fanii alb-roşii să cumpere acţiuni la Dinamo

Preşedintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu, făcea apel ca fanii „câinilor” să cumpere acţiuni la clubul nou-promovat în Liga 1. Campania s-a lăsat şi cu o anchetă internă, după ce mail-ul transmis de preşedintele lui Dinamo a ajuns şi la fani rapidişti şi stelişti.

Dinamo a demarat ancheta internă investigând o posibilă scurgere de date personale. Fanii rapidişti şi stelişti care au primit mail-ul trimis de Andrei Nicolescu nu îşi oferiseră datele personale către paginile oficiale ale lui Dinamo.

Clubul Dinamo a emis un comunicat oficial în care anunţa ancheta internă de la clubul alb-roşu, după apariţia respectivei situaţii.

Reclamă

“S.C. DINAMO 1948 S.A. (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement), cu sediul social în Sos. Ştefan cel Mare nr 7-9, sector 2 şi adresa de corespondenţă: str. Wilhelm Filderman, nr. 18, et. 6, sector 3, Bucureşff, Cod Fiscal: RO 13699971, J40/1429/13.02.2001, societate comercială organizată şi funcţionând în conformitate cu legile române, aflată în procedura reorganizării judiciare, conform Sentinţei Civile nr. 5901/2021 pronunţată în data de 22.11.2021 de către Tribunalului Bucureşti, Secţia a-VII-a Civilă, publicată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă nr. 19.986/23.11.2021, reprezentată legal prin Vlad Iacob în calitate de Administrator Special, sub supravegherea administratorului judiciar ”RTZ & Partners” SPRL, Filiala Bucureşti.

Văzând dezbaterile din spaţiul public privind o posibilă accesare nelegală a bazei de date a S.C. DINAMO 1948 S.A. în contextul lansării de RED & WHITE 2022 MANAGEMENT S.R.L. a proiectului de strângere de fonduri de pe SeedBlink, Administratorul Special şi Administratorul Judiciar al Dinamo 1948 comunicăm următoarele:

Comunicatul clubului Dinamo după o posibilă scurgere de date

1 . Pentru S.C. DINAMO 1948 S.A. protecţia datelor cu caracter personal a fost întotdeauna o prioritate;

Reclamă 4 / 0/3

S.C. DINAMO 1948 S.A. s-a asigurat dintotdeauna ca protecţia datelor cu caracter personal să fie în conformitate cu dispoziţiile legale aplicabile şi cu cele mai înalte standarde de securitate şi confidenţialitate, cu scopul de a respecta drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului;
S.C. DINAMO 1948 S.A. a evaluat periodic activitatea în privinţa protecţiei datelor cu caracter personal, pentru a se asigura că aceste drepturi sunt mereu respectate. Drept dovadă, niciodată până la data prezentei nu au existat niciun fel de discuţii pe acest subiect;
Am demarat deja o anchetă internă pentru a clarifica dacă şi în ce context au fost folosite de către terţi, in mod nelegal, date cu caracter personal din baza de date aparţinând S.C. DINAMO 1948 S.A.
În condiţiile în care după finalizarea anchetei interne se va dovedi că terţi ar fi folosit în mod nelegal baza de date aparţinând S.C. DINAMO 1948 S.A., ne rezervăm dreptul de a uzita de toate pârghiile legale pentru tragerea la răspundere a persoanelor responsabile”, a transmis clubul Dinamo, într-un comunicat de presă.

Cum arăta mail-ul prin care Andrei Nicolescu îi invita pe fanii lui Dinamo să cumpere acţiuni

Dragă suporter Dinamo 1948,

Îți mulțumesc că ai fost alături de echipa noastră. Energia, pasiunea și încurajările pe care jucătorii Dinamo 1948 le-au simțit de la suporteri ne-au ajutat să obținem victorii importante pe teren și să readucem în „Ștefan cel Mare” bucuria de a juca în Liga 1.

Numele meu este Andrei Nicolescu, acționar cofondator, Președinte și Director General Dinamo 1948. Visul meu este ca Dinamo 1948 să ajungă cel mai iubit și respectat club de fotbal din România. Pentru acest lucru, am alături o echipă profesionistă de management, oameni care iubesc fotbalul de calitate și sunt dedicați culorilor noastre. Îi poți cunoaște aici, pe site-ul oficial: https://www.rwm.ro/.

Însă, pentru ca această viziune să devină realitate, clubul Dinamo 1948 are nevoie acum de implicarea suporterilor săi adevărați. Astfel, în plus față de aportul de capital adus de echipa inițială de investitori, am ales să oferim fiecărui suporter posibilitatea de a pune umărul la viziunea Dinamo 1948 și de a deveni acționar în clubul nostru de suflet.

„Doresc să văd clubul Dinamo susținut precum Real Madrid şi FC Barcelona”

Începând din 15 iunie, am lansat campania oficială SeedBlink, în care te poți înscrie și tu acum.

Între 15 iunie și 21 iunie, doar suporterii Dinamo 1948 au acces la acest proiect (abonații DDB și cei care au cumpărat bilete la meciurile echipei noastre). Suntem primul club de fotbal din România care are curajul unei astfel de inițiative și cred cu tărie că, avându-i aproape pe suporterii Dinamo 1948, vom avea succes în realizarea viziunii noastre. Doresc din tot sufletul să văd clubul Dinamo 1948 susținut prin aceleași mecanisme ca și cluburi de top cum ar fi Real Madrid, FC Barcelona sau Bayern Munchen.

Reclamă

Intră pe link-ul de SeedBlink, citește datele proiectului și devino acționar Dinamo 1948.

Cu încredere,

Andrei Nicolescu,

Acționar cofondator, Președinte și Director General Dinamo 1948”, a fost conţinutul mail-ului trimis de Andrei Nicolescu.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și