Închide meniul

Anchetă internă la Dinamo! Ce se investighează la clubul din Ştefan cel Mare! Anunţul oficial

Bogdan Stănescu Publicat: 16 iunie 2023, 17:36

Reclamă
Anchetă internă la Dinamo! Ce se investighează la clubul din Ştefan cel Mare! Anunţul oficial

Anchetă internă la Dinamo!

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo / Facebook

Anchetă internă la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare a anunţat că investighează o scurgere de date. Ieri clubul a lansat un proiect de strângere de fonduri, iar mail-ul preşedintelui lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a ajuns şi la persoane care nu erau fani dinamovişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ancheta internă a fost declanşată astăzi, în contextul în care ieri preşedintele lui Dinamo le solicita fanilor să contribuie cu bani către societatea RED & WHITE 2022 MANAGEMENT S.R.L., care deţine clubul. Mail-ul respectiv a ajuns şi la fani rapidişti sau stelişti, care nu îşi oferiseră datele personale către paginile oficiale ale lui Dinamo.

Anchetă internă la Dinamo! Ce se investighează la clubul din Ştefan cel Mare

S.C. DINAMO 1948 S.A. (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement), cu sediul social în Sos. Ştefan cel Mare nr 7-9, sector 2 şi adresa de corespondenţă: str. Wilhelm Filderman, nr. 18, et. 6, sector 3, Bucureşff, Cod Fiscal: RO 13699971, J40/1429/13.02.2001, societate comercială organizată şi funcţionând în conformitate cu legile române, aflată în procedura reorganizării judiciare, conform Sentinţei Civile nr. 5901/2021 pronunţată în data de 22.11.2021 de către Tribunalului Bucureşti, Secţia a-VII-a Civilă, publicată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă nr. 19.986/23.11.2021, reprezentată legal prin Vlad Iacob în calitate de Administrator Special, sub supravegherea administratorului judiciar ”RTZ & Partners” SPRL, Filiala Bucureşti.

Văzând dezbaterile din spaţiul public privind o posibilă accesare nelegală a bazei de date a S.C. DINAMO 1948 S.A. în contextul lansării de RED & WHITE 2022 MANAGEMENT S.R.L. a proiectului de strângere de fonduri de pe SeedBlink, Administratorul Special şi Administratorul Judiciar al Dinamo 1948 comunicăm următoarele:

1 . Pentru S.C. DINAMO 1948 S.A. protecţia datelor cu caracter personal a fost întotdeauna o prioritate;

Reclamă

S.C. DINAMO 1948 S.A. s-a asigurat dintotdeauna ca protecţia datelor cu caracter personal să fie în conformitate cu dispoziţiile legale aplicabile şi cu cele mai înalte standarde de securitate şi confidenţialitate, cu scopul de a respecta drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului;
S.C. DINAMO 1948 S.A. a evaluat periodic activitatea în privinţa protecţiei datelor cu caracter personal, pentru a se asigura că aceste drepturi sunt mereu respectate. Drept dovadă, niciodată până la data prezentei nu au existat niciun fel de discuţii pe acest subiect;
Am demarat deja o anchetă internă pentru a clarifica dacă şi în ce context au fost folosite de către terţi, in mod nelegal, date cu caracter personal din baza de date aparţinând S.C. DINAMO 1948 S.A.
În condiţiile în care după finalizarea anchetei interne se va dovedi că terţi ar fi folosit în mod nelegal baza de date aparţinând S.C. DINAMO 1948 S.A., ne rezervăm dreptul de a uzita de toate pârghiile legale pentru tragerea la răspundere a persoanelor responsabile”, a transmis clubul Dinamo, într-un comunicat de presă.

Dinamo nu iese din criză. Un nou apel către suporteri! Cum încearcă şefii clubului să facă rost de 1.948.000 de euro

Dinamo nu iese din criză. Clubul din Ștefan cel Mare se confruntă în continuare cu mari probleme financiare, iar conducerea formației a făcut un nou apel către suporteri. Suporterii „alb-roșiilor” au fost rugați de către oficialii dinamoviști să contribuie la redresarea clubului.

Criza continuă în Ștefan cel Mare. Acționarii de la Red&White au făcut un apel către suflarea dinamovistă, prin vocea lui Andrei Nicolescu, care a trimis un mail către toți suporterii lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

„Dragă suporter Dinamo 1948,

Îți mulțumesc că ai fost alături de echipa noastră. Energia, pasiunea și încurajările pe care jucătorii Dinamo 1948 le-au simțit de la suporteri ne-au ajutat să obținem victorii importante pe teren și să readucem în „Ștefan cel Mare” bucuria de a juca în Liga 1.

Numele meu este Andrei Nicolescu, acționar cofondator. Președinte și Director General Dinamo 1948. Visul meu este ca Dinamo 1948 să ajungă cel mai iubit și respectat club de fotbal din România. Pentru acest lucru, am alături o echipă profesionistă de management, oameni care iubesc fotbalul de calitate și sunt dedicați culorilor noastre. Îi poți cunoaște aici, pe site-ul oficial.

Însă, pentru ca această viziune să devină realitate, clubul Dinamo 1948 are nevoie acum de implicarea suporterilor săi adevărați. Astfel, în plus față de aportul de capital adus de echipa inițială de investitori, am ales să oferim fiecărui suporter posibilitatea de a pune umărul la viziunea Dinamo 1948.

Dinamo a lansat un proiect de strângere de fonduri

Începând din 15 iunie, am lansat campania oficială SeedBlink, în care te poți înscrie și tu acum.

Între 15 iunie și 21 iunie, doar suporterii Dinamo 1948 au acces la acest proiect (abonații DDB și cei care au cumpărat bilete la meciurile echipei noastre). Suntem primul club de fotbal din România care are curajul unei astfel de inițiative și cred cu tărie că, avându-i aproape pe suporterii Dinamo 1948, vom avea succes în realizarea viziunii noastre. Doresc din tot sufletul să văd clubul Dinamo 1948 susținut prin aceleași mecanisme ca și cluburi de top cum ar fi Real Madrid, FC Barcelona sau Bayern Munchen.

Intră pe link-ul de SeedBlink, citește datele proiectului și devino acționar Dinamo 1948.

Reclamă

Cu încredere,

Andrei Nicolescu,

Acționar cofondator, Președinte și Director General Dinamo 1948.”, se regăsește în mailul lui Nicolescu.

Amical de lux pentru Dinamo, în această vară! „Câinii” vor merge în primul cantonament în afara ţării, după doi ani

Dinamo va disputa un amical de lux în această vară. „Câinii” vor merge în primul cantonament în afara ţării, după doi ani, şi au ales ca destinaţie Slovenia. „Câinii” se vor duela acolo cu Dinamo Kiev, trupa lui Mircea Lucescu.

Dinamo a revenit în prima ligă, în această vară, după doar un sezon petrecut în eşalonul secund. „Câinii” au obţinut biletele pentru Liga 1, după barajul câştigat în faţa celor de la FC Argeş.

Dinamo a anunţat ce adversari va întâlni în cantonamentul din Slovenia. Cel mai puternic va fi Dinamo Kiev, echipă cu care se va duela pe 5 iulie.

În anunţul postat pe pagina oficială de Facebook, Dinamo mai anunţă faptul că va efectua stagiul de pregătire între 26 iunie şi 6 iulie, la Dravograd. Reunirea lotului antrenat de Ovidiu Burcă este programată pentru 15 iunie.

Dinamo va juca primele sale două teste din acest stagiu la Dravograd, pe 28 iunie cu echipa slovenă NK Aluminij şi pe 2 iulie cu formaţia maghiară Zalaegerszegi TE. Partida cu Dinamo Kiev va avea loc în Austria, la Sankt Veit an der Glan.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și