Închide meniul
EXCLUSIV

Când ar urma să revină FCSB pe Arena Naţională. Meciul în care se „mută” din Ghencea pe cel mai mare stadion din Capitală

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 august 2023, 0:00

Când ar urma să revină FCSB pe Arena Naţională. Meciul în care se „mută din Ghencea pe cel mai mare stadion din Capitală

Gigi Becali a anunţat că îi prelungeşte contractul unui titular

Florinel Coman, Octavian Popescu şi Dawa, pe Arena Naţională / Profimediaimages

S-a aflat când ar urma să revină FCSB pe Arena Naţională. Roş-albaştrii au avut probleme şi nu au putut juca pe cel mai mare stadion din Bucureşti în startului noului sezon. Din cauza unor concerte, vicecampionii României au fost nevoiţi să îşi caute o altă „casă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a jucat mai întâi derby-ul cu Dinamo pe stadionul Arcul de Triumf, după care a reuşit să primească acceptul de a reveni în Ghencea. Gigi Becali a anunţat că deja că nu îşi doreşte să joace toate partidele pe Stadionul Steaua şi e pregătit să se întoarcă pe Arena Naţională.

Când ar urma să revină FCSB pe Arena Naţională

Din informaţiile AS.ro, după „dubla” cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League, FCSB se „mută” pe stadionul cu 55.000 de locuri. Pe Arena Naţională se pot găzdui din nou meciuri de fotbal după data de 18 august.

Arena Naţională s-a umplut la două concerte de senzaţie. Celebrele trupe Guns N’Roses și Depeche Mode şi-au încântat fanii şi au ţinut-o pe FCSB departe de stadionul pe care îl considera a fi „acasă”. Chiar dacă acestea au avut loc pe 16 iulie, respectiv 26 iulie, administratorul arenei a avut nevoie de timp pentru a deschide din nou porţile.

Gazonul a avut de suferit şi, pe anumite porţiuni, a fost nevoie să fie schimbat. Din informaţiile noastre, lucrările sunt pe punctul de a fi finalizate, astfel că se pot organiza meciuri după 18 august. Astfel, mai mult ca sigur FCSB – Poli Iaşi va avea loc pe Arena Naţională. Disputa din etapa a 6-a a Ligii 1 este programată duminică, pe 20 august, de la ora 21:30, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Până atunci, FCSB are meci „de foc” joi, cu Nordsjaelland, în Conference League. Roş-albaştrii au primit acceptul de a juca în Ghencea, iar biletele se vând cu rapiditate. Mihai Stoica a anunţat că fanii vor veni în număr mare şi se anunţă a fi din nou sold-out.

Oficialul FCSB-uli a anunţat că fanii au luat cu asalt site-ul clubului. „S-au dat 2 pe secundă până acum!”, a fost mesajul postat de MM, pe pagina oficială de Facebook. Cel mai ieftin bilet costă 30 de lei, în zona peluzei, iar cel de la VIP costă 250 de lei.

Nicuşor Dan i-a dat replica lui Gigi Becali

Nicuşor Dan i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului s-a revoltat că FCSB nu poate juca pe Arena Naţională. Primarul general al Bucureştiului a avut o primă reacţie după cuvintele dure primite de la omul de afaceri.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă ăla e tralalache și bagă concerte pe Arena Națională cât sunt meciuri… Nu există așa ceva în Europa„, a fost atacul lui Becali la Nicuşor Dan. FCSB a jucat derby-ul cu Dinamo pe stadionul Arcul de Triumf, iar la confruntarea cu CFR Cluj a revenit în Ghencea, după 8 ani de aşteptare.

Nicuşor Dan l-a anunţat pe latifundiarul din Pipera că vor continua să fie organizate concerte pe Arena Naţională, pentru a se putea amortiza investiţia de peste 200 de milioane de euro. 55.000 de locuri este capacitatea celui mai mare stadion din ţară.

Sunt atât de multe lucruri de făcut în orașul ăsta… Mai aud și eu câteva, dar nu mi-am dat seama că sunt săptămânale (n.r. jignirile la adresa sa). E dreptul la opinie!

Dincolo de aceste declarații, relația noastră cu FCSB a fost una corectă. Din momentul în care am reglat cu datoriile și am agreat să se plătească înainte, relația este una foarte corectă cu clubul.

Stadionul e făcut din bugetul local, iar bugetul local e plătit de oameni cu taxe și impozite. Oameni care iubesc fotbalul și oameni care iubesc concertele. Trebuie să-i mulțumim pe toți. E complicat ca Arena Națională să producă!

Un stadion este o construcție, iar o construcție are nevoie de întreținere. Un stadion are instalații, care au nevoie de lucrări de întreținere. Este complicat și d-asta e important să avem evenimente. Gazonul necesită lucrări zilnice, cu instalații de aer și de lumină. De aceea Arena nu e rentabilă și e nevoie de cât mai multe evenimente ca s-o rentabilizăm. Am fost impresionat pentru că bucureștenii așteaptă tipul acesta de concerte. La anul o să avem mai multe. O să avem cu siguranță Coldplay„, a declarat Nicuşor Dan pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” Vezi toate știrile
Citește și