Închide meniul

Nicuşor Dan i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce FCSB a fost „izgonită” de pe Arena Naţională: „O să avem mai multe concerte”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 august 2023, 17:38

Reclamă
Nicuşor Dan i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce FCSB a fost „izgonită de pe Arena Naţională: „O să avem mai multe concerte

Nicuşor Dan i-a dat replica lui Gigi Becali

Nicuşor Dan l-a înfuriat pe Gigi Becali / Colaj Hepta

Nicuşor Dan i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului s-a revoltat că FCSB nu poate juca pe Arena Naţională. Primarul general al Bucureştiului a avut o primă reacţie după cuvintele dure primite de la omul de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă ăla e tralalache și bagă concerte pe Arena Națională cât sunt meciuri… Nu există așa ceva în Europa„, a fost atacul lui Becali la Nicuşor Dan. FCSB a jucat derby-ul cu Dinamo pe stadionul Arcul de Triumf, iar la confruntarea cu CFR Cluj a revenit în Ghencea, după 8 ani de aşteptare.

Nicuşor Dan i-a dat replica lui Gigi Becali

Nicuşor Dan l-a anunţat pe latifundiarul din Pipera că vor continua să fie organizate concerte pe Arena Naţională, pentru a se putea amortiza investiţia de peste 200 de milioane de euro. 55.000 de locuri este capacitatea celui mai mare stadion din ţară.

Primarul i-a transmis finanţatorului de la FCSB că anul viitor vor fi chiar şi mai multe concerte.

Sunt atât de multe lucruri de făcut în orașul ăsta… Mai aud și eu câteva, dar nu mi-am dat seama că sunt săptămânale (n.r. jignirile la adresa sa). E dreptul la opinie!

Reclamă

Dincolo de aceste declarații, relația noastră cu FCSB a fost una corectă. Din momentul în care am reglat cu datoriile și am agreat să se plătească înainte, relația este una foarte corectă cu clubul.

Stadionul e făcut din bugetul local, iar bugetul local e plătit de oameni cu taxe și impozite. Oameni care iubesc fotbalul și oameni care iubesc concertele. Trebuie să-i mulțumim pe toți. E complicat ca Arena Națională să producă!

Un stadion este o construcție, iar o construcție are nevoie de întreținere. Un stadion are instalații, care au nevoie de lucrări de întreținere. Este complicat și d-asta e important să avem evenimente. Gazonul necesită lucrări zilnice, cu instalații de aer și de lumină. De aceea Arena nu e rentabilă și e nevoie de cât mai multe evenimente ca s-o rentabilizăm. Am fost impresionat pentru că bucureștenii așteaptă tipul acesta de concerte. La anul o să avem mai multe. O să avem cu siguranță Coldplay„, a declarat Nicuşor Dan pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Primarul general a anunţat câţi bani bani a ajuns să producă, în fiecare an, Arena Naţională. Potrivit acestuia, încasările au ajuns să fie de patru ori mai mari decât în trecut.

Am ajuns că avem de la încasări de un milion, un milion și jumătate pe an, la încasări de cinci, șase milioane de lei, pe an. Există tarife și suntem deschiși să folosim Arena Națională cât mai mult, pentru că e păcat de ea. E o investiție serioasă făcută acum 12 ani„, a afirmat primarul Capitalei.

Pe Arena Naţională au avut loc două concerte spectaculoase. Celebrele trupe Guns N’Roses și Depeche Mode au cântat în faţa a zeci de mii de oameni. FCSB va juca şi următorul meci în care este gazdă pe Stadionul Steaua din Ghencea. Roş-albaştrii se vor duela în Conference League, cu Nordsjaelland, joi, de la ora 21:30. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Prețurile biletelor  la FCSB – Nordsjaelland sunt următoarele:

PELUZE – 30 LEI
TRIBUNA – 50 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 2 – 100 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 1 – 150 LEI
VIP – 250 LEI

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și