Închide meniul

„Când îţi ia mai mult timp să numeri banii” Mihai Stoica, anunțul momentului despre o nouă plecare de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 9 februarie 2024, 8:05

Reclamă
„Când îţi ia mai mult timp să numeri banii Mihai Stoica, anunțul momentului despre o nouă plecare de la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că încă "tremură" în lupta pentru titlul din Liga 1

Mihai Stoica, după un meci / Hepta

Mihai Stoica a făcut anunțul momentului despre o nouă plecare de la FCSB. Oficialul roș-albaștrilor a făcut noi dezvăluiri despre situația lui Andrea Compagno, care are toate șansele de a părăsi România în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat pe lista neagră a lui Gigi Becali, Compagno a fost amenințat cu prelungirea contractului la FCSB, în situația în care nu va pleca, de bună voie, de la echipa lui Elias Charalambous. Acum, „MM” a venit cu noi detalii legate de viitorul italianului.

Mihai Stoica, anunțul momentului despre o nouă plecare de la FCSB

În momentul de față, Andrea Compagno are pe masă două oferte: una din Turcia și una din China. Mihai Stoica a dezvăluit faptul că italianul și-ar dori să semneze cu formația din campionatul chinezesc și că decizia acestuia este influențată de salariu. Totodată, „MM” este de părere că fostul golgheter de la FCSB va pleca, în această iarnă.

„Astăzi, Andrea Compango s-a antrenat cu echipa. Nu vrea să meargă în Turcia. În China mai e deschisă fereastra până la finalul lunii.

E vorba despre bani, îţi dai seama. Când îţi ia mai mult timp să numeri banii şi distanţa o parcurgi uşor. Eu cred că va pleca”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă

Contractul lui Andrea Compagno expiră în această vară, însă înțelegerea poate fi prelungită automat datorită unei clauze.

Chiar dacă este cotat la peste 2 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, Gigi Becali va încasa, cel mai probabil, o sumă infimă pentru o eventuală mutare, dat fiind faptul că italianul vrea să plece neapărat de la echipă.

Gigi Becali a pus presiune pe Andrea Compagno

Gigi Becali a pus presiune pe Andrea Compagno şi l-a ameninţat că va activa clauza şi îi va prelungi contractul italianului. FCSB are o clauză în care îi poate prelungi cu încă 2 ani contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno s-a speriat şi a luat decizia să plece în această iarnă de la FCSB, scrie gsp.ro. Konyaspor şi Tianjin Teda sunt echipele care îl vor pe italian.

„Dacă-mi pun ambiţia, atunci pun al doilea contract. Pun al doilea contract şi stai pe bară acolo să vezi cum este. Asta i-am zis lui MM Stoica: «Îl am pe Compagno, jucătorul meu căruia îi dau salariul, dar eu nu am atacant la echipă, nu am jucători». Băi, să vină la antrenamente şi să-l vedem la joc.

De ce să nu-l vedem? Nu e niciun conflict. Ei vor să fie mai deştepţi ca să fiu eu fraier şi eu nu vreau să fiu. Dacă vor să facă lucrurile astea, dar ei aşa au făcut socotelile. Impresarul a zis să-l dăm (n.r. – aproape gratis) liber, că să nu-l pierdem în vară liber. Stai aşa că activez al doilea contract”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și