Închide meniul

„E mai inteligent decât Olaru!” Laude pentru transferurile făcute de Rapid: „Am mare încredere în Şumudică”

Alex Masgras Publicat: 14 septembrie 2024, 11:40

Reclamă
„E mai inteligent decât Olaru! Laude pentru transferurile făcute de Rapid: „Am mare încredere în Şumudică

Laude pentru transferurile făcute de Rapid: "Am mare încredere în Şumudică"

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia

Laude pentru transferurile făcute de Rapid de la revenirea lui Marius Şumudică pe banca tehnică a giuleştenilor. Echipa patronată de Dan Şucu i-a transferat recent pe Dina Grameni, Clinton N’Jie, Tobias Christensen şi Aaron Boupendza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fan al Rapidului, Marian Iancu nu s-a ferit în ultima perioadă să critice mai multe decizii luate de conducerea giueleştenilor în ultima perioadă. Cu toate acestea, mutările făcute de Rapid în ultima perioadă l-au convins pe fostul patron de la Poli Timişoara.

„E mai inteligent decât Olaru!” Laude pentru transferurile făcute de Rapid: „Am mare încredere în Şumudică”

Marian Iancu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dina Grameni, jucător pe care l-a comparat cu căpitanul celor de la FCSB, Darius Olaru.

„Lucrurile la Rapid s-au schimbat odată cu venirea lui Șumudică. Îmi plac transferurile pe care le-au făcut. Sunt 4 transferuri, 3 străini, dintre care doi sunt la maturitatea vârstei fotbalistice (n.r. Clinton Njie și Aaron Boupendza). Sunt transferuri pur de obiectiv. Marius Șumudică a recunoscut că el a avut inițiativa de a-i aduce la echipă.

Grameni este un jucător fantastic din punctul meu de vedere. Dacă va fi ajutat și susținut și nu va fi vândut rapid, așa cum ne-au obișnuit corporatiștii de la Rapid, el poate realiza multe. Din punctul meu de vedere, are aceleași calități precum Darius Olaru, poate chiar mai inteligent decât Olaru de la FCSB. În viitor, Grameni poate face pentru Rapid ceea ce face Olaru la FCSB.

Reclamă
Reclamă

Marius Șumudică este singurul care poate să susțină profesional un parcurs bun de acum încolo, în următorii ani. Restul și-au dovedit ineficiența. Restul sunt corporatiști. Patronul recunoaște că nu se pricepe. Imediat însă a schimbat, lăsând orgoliul deoparte. Am mare încredere în Șumudică. Sunt sigur că în anii următori vom avea satisfacții”, a declarat Marian Iancu, la fanatik.ro.

Egiptenii au răbufnit după ce Aaron Boupendza a fost prezentat la Rapid

Egiptenii au răbufnit după ce Aaron Boupendza a fost prezentat la Rapid. Atacantul din Gabon a fost prezentat oficial de formaţia din Giuleşti vineri seară. Cu toate acestea, pe 8 septembrie, formaţia Zamalek din Egipt îl prezenta şi ea pe Boupendza.

În ciuda anunţului făcut de Zamalek, care susţine că avea un precontract semnat cu atacantul de 28 de ani, acesta a ajuns în cele din urmă la Bucureşti.

Reclamă

Egiptenii au mai publicat şi un document prin care arată mutare documentelor de la Federaţia Americană de Fotbal la Federaţia Egipteană de Fotbal. Boupendza a fost legitimat ultima oară la Cincinnati.

Potrivit arabsvoice.net, Zamalek este pregătită să meargă la FIFA. Atât Rapid, cât şi Boupendza, ar urma să fie daţi în judecată de formaţia din Egipt.

De altfel, paginile de social media ale lui Rapid au fost invadate de fanii lui Zamalek. Egiptenii nu au suportat ideea unei „trădări” din partea atacantului din Gabon şi i-au ameninţat pe giuleşteni cu procese la FIFA:

„Veți plăti 5 milioane pentru Zamalek cât mai repede. Ne întâlnim la FIFA”, „Ne vedem la FIFA, ești un fotbalist neprofesionist, așa că te vei confrunta cu o mulțime de necazuri oribile. Vei suferi din cauza plății de cel puțin 3 milioane de dolari. Ne vedem mai târziu, omule!”, „În curând veți plăti amenda pentru că a semnat pentru clubul egiptean Zamalek”, „Te-ai dus să evoluezi în liga de jocuri școlare și vei plăti o amendă mare. Salutări, Aaron!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor egipteni lăsate pe pagina de Facebook a celor de la Rapid.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:37

Bellator Champions Series (19:30) şi Hexagone MMA (21:30) sunt LIVE VIDEO în AntenaPLAY

14:10

VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35)

14:01

Victor Cornea şi Bogdan Pavel au pierdut meciul de dublu. România conduce China cu 2-1

13:43

„Aşa văd eu lucrurile” Elias Charalambous, despre priorităţile FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Asta e realitatea”

13:36

„Nu pot înţelege de ce Hagi a fost tratat oribil!” Scoţienii fac scut în jurul lui Ianis Hagi! Critici pentru antrenor

12:34

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Azerbaidjanului vor fi în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY (14:55)

1 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 2 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 3 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 4 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni 5 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României 6 Gigi Becali a auzit ce a declarat Victor Piţurcă şi a reacţionat imediat! Replică acidă a patronului FCSB-ului
Citește și