Închide meniul

Când revine pe teren Mihai Lixandru, după accidentarea horror suferită! Anunţ surprinzător făcut de Mihai Stoica

Viviana Moraru Publicat: 9 octombrie 2024, 11:42

Reclamă
Când revine pe teren Mihai Lixandru, după accidentarea horror suferită! Anunţ surprinzător făcut de Mihai Stoica

Când revine pe teren Mihai Lixandru, după accidentarea horror suferită

Mihai Lixandru s-a accidentat grav în meciul PAOK - FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica a făcut un anunţ surprinzător şi a dezvăluit când revine pe teren Mihai Lixandru. MM a transmis că mijlocaşul se va recupera mai repede decât a fost anunţat iniţial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Lixandru s-a accidentat grav în meciul FCSB-ului cu PAOK, din etapa a doua din Europa League. Mijlocaşul a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior.

Când revine pe teren Mihai Lixandru, după accidentarea horror suferită

După diagnosticul pus, Mihai Lixandru era aşteptat să revină pe teren după jumătate de an. Mihai Stoica a transmis însă că mijlocaşul va fi apt după cinci luni şi FCSB se va baza pe serviciile sale din luna martie.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a dezvăluit faptul că Mihai Lixandru va fi operat la Roma.

„Cea mai importantă problemă este Mihai Lixandru, care acum este împreună cu Ovidiu Kurti la Roma. Astăzi a fost la preoperator, totul a fost perfect. Mâine dimineaţă intră la operaţie, este primul pacient, am zis să se termine cât mai repede.

Reclamă
Reclamă

În 5 luni va juca! În martie va juca, deci nu cum îşi făceau alţii calcule. Sigur că îl luăm în calcul pentru play-off”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Mircea Lucescu, gest uriaş pentru Mihai Lixandru

Mircea Lucescu a făcut un gest uriaş pentru Mihai Lixandru. Mijlocaşul de la FCSB s-a accidentat grav în partida cu PAOK Salonic şi va fi operat. Lixandru ratase şi meciurile naţionalei României din septembrie, tot din cauza unei accidentări.

Mihai Stoica a dezvăluit că Mihai Lixandru a fost sunat personal de Mircea Lucescu. Selecţionerul României l-a încurajat pe fotbalistul campioanei. Lixandru se va opera la Roma şi va reveni pe teren în primăvara anului viitor.

Reclamă

Vreau să se înțeleagă foarte bine. Am discutat cu Mircea Lucescu. Dumnealui m-a sunat, e o chestie extrem de importantă. Niciodată nu s-a considerat că mă ridic la nivelul…serios vorbesc. Ba chiar am pretenția că după atâția ani…să nu-i cadă niciun epolet vreunui selecționer să dea un telefon să spună «Cu băiatul ăsta ce se întâmplă?» Să se intereseze așa cum s-a interesat el.

A vorbit cu Mihai Lixandru și l-a încurajat. Dacă Mircea Lucescu face asta, nu e o palmă pentru cei dinainte? Am vorbit și cu doctorul Claudiu Stamatescu, m-a sunat să-mi spună de problema lui Șut. RMN-ul l-a făcut la echipa națională, între timp vorbiseră medicii cu medicii noștri”, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:35

Reacţia lui Jurgen Klopp, după ce a acceptat noul post de la Red Bull. Ce rol va avea neamţul

13:33

Lovitură pentru Liverpool! Un titular s-a accidentat grav! Cât va lipsi

13:25

Roxana Anghel a devenit cetăţean de onoare al oraşului Siret

13:17

VideoCristina Neagu, mesaj direct către autorităţi: „Avem nevoie disperată de o sală polivalentă în Bucureşti”

12:43

„Un sentiment unic!” Alexandru Paşcanu, emoţionat după revenirea la echipa naţională! Ce s-a schimbat faţă de ultima convocare

12:09

Ionel Ganea ştie ce trebuie să facă Marius Şumudică la Rapid: „I-am spus şi lui! Nu are marfă!”

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și