Închide meniul

Când revine Vlad Chiricheș pe teren la FCSB! Îl va scoate din primul 11 pe Joyskim Dawa

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2023, 19:37

Reclamă
Când revine Vlad Chiricheș pe teren la FCSB! Îl va scoate din primul 11 pe Joyskim Dawa

Când revine Vlad Chiricheș pe teren la FCSBFCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023,Image: 797534968, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE, Model Release: no

Vlad Chiricheș, în timpul unui meci la FCSB / Profimedia

S-a aflat când revine Vlad Chiricheș pe teren la FCSB! Fundașul e gata să evolueze din nou pentru formația roș-albastră, și o va face în derby-ul cu Dinamo, din etapa a 17-a din Liga 1. Chiricheș îl va scoate din primul 11 pe Joyskim Dawa, așa cum a anunțat și Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș a bifat doar șapte meciuri la FCSB, după transferul din vară. Fundașul s-a accidentat în duelul cu UTA, și a fost înlocuit imediat în primul 11 de către Siyanbonga Ngezana.

Când revine Vlad Chiricheș pe teren la FCSB

Conform fanatik.ro, Vlad Chiricheș s-a refăcut după accidentarea suferită la finalul lunii august, și urmează să evolueze în derby-ul cu Dinamo, programat pe 26 noiembrie.

Staff-ul roș-albaștrilor a decis ca Vlad Chiricheș să nu fie forțat în meciul din această rundă, cu FCU Craiova, astfel că fundașul va mai beneficia de două săptămâni de pauză, dată fiind întreruperea campionatului, pentru meciurile echipelor naționale.

După meciul cu Rapid, Gigi Becali a oferit mai multe detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Latifundiarul din Pipera a declarat că FCSB are nevoie de serviciile fundașului central, care îl va scoate din echipă pe Joyskim Dawa, urmând să facă echipă în centrul apărării cu Siyanbonga Ngezana.

Reclamă

„Lui Chiricheș i-a zis că nu este încă pregătit la schimbări de ritm. Mai simte ceva și am zis să nu riscăm. Noi avem nevoie de un fundaș. Nu poți să faci posesie, dacă n-ai un fundaș cu care să pasezi. Normal că avem nevoie de Chiricheș, 100%. O să joace cu Ngezana”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate mai sus.

Joyskim Dawa a ratat doar două meciuri ale FCSB-ului din acest sezon. Fundașul camerunez nu a jucat în duelurile cu Sepsi, din Liga 1, și cu Bihor, din Cupa României, ca urmare a unei eliminări suferite în duelul cu Hermannstadt.

S-au pus în vânzare biletele la derby-ul Dinamo – FCSB

S-au pus în vânzare biletele la derby-ul dintre Dinamo şi FCSB. Fanii îşi pot achiziţiona deja tichete pentru duelul „de foc” de pe Arena Naţională, duel programat pe 26 noiembrie, de la oa 20:30.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai ieftin bilet pentru derby-ul dintre Dinamo şi FCSB costă 25 de lei, în zona peluzelor. Pentru un bilet la Tribuna a 2-a, fanii vor plăti 35 de lei.

„Câinii dau piept cu rivalii într-un meci programat duminică, 26 noiembrie, de la 20.30, pe ARENA NAȚIONALĂ.

Tarifele biletelor:

PCH: 25 RON
Tribuna 2 (inel 1 și 2): 35 RON
VIP II: 80 RON
VIP I: 120 RON

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, prin rețeaua bilete.ro (Inmedio, Poșta Română, Vodafone) sau la casele de bilete amplasate la Arena Națională, după programul:
• 23, 24 și 25 noiembrie: 11:00 – 19:00 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu)
• 26 noiembrie: 11:00 – 21:15 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu)

Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate).

Accesul suporterilor în stadion va fi permis începând cu orele 18.30. Vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute pentru a evita situațiile neplăcute„, au anunţat „câinii”, printr-un comunicat emis pe reţelele de socializare.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și