Închide meniul

S-au pus în vânzare biletele la derby-ul Dinamo – FCSB! Anunţul făcut de „câini”

Viviana Moraru Publicat: 9 noiembrie 2023, 12:07

Reclamă
S-au pus în vânzare biletele la derby-ul Dinamo – FCSB! Anunţul făcut de „câini

S-au pus în vânzare biletele la derby-ul Dinamo - FCSB

Duel în partida dintre Dinamo şi FCSB/ Profimedia

S-au pus în vânzare biletele la derby-ul dintre Dinamo şi FCSB. Fanii îşi pot achiziţiona deja tichete pentru duelul „de foc” de pe Arena Naţională, duel programat pe 26 noiembrie, de la oa 20:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai ieftin bilet pentru derby-ul dintre Dinamo şi FCSB costă 25 de lei, în zona peluzelor. Pentru un bilet la Tribuna a 2-a, fanii vor plăti 35 de lei.

S-au pus în vânzare biletele la derby-ul Dinamo – FCSB

Biletele pentru derby-ul Ligii 1 se pot achiziţiona atât online, cât şi de la casele de bilete de la Arena Naţională. Este de menţionat, totodată, că trupa din Ştefan cel Mare le va face o reducere de 30% elevilor şi studenţilor care vor să-şi achiziţioneze un tichet la duelul de peste două săptămâni.

Câinii dau piept cu rivalii într-un meci programat duminică, 26 noiembrie, de la 20.30, pe ARENA NAȚIONALĂ.

Tarifele biletelor:

Reclamă

PCH: 25 RON
Tribuna 2 (inel 1 și 2): 35 RON
VIP II: 80 RON
VIP I: 120 RON

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, prin rețeaua bilete.ro (Inmedio, Poșta Română, Vodafone) sau la casele de bilete amplasate la Arena Națională, după programul:
• 23, 24 și 25 noiembrie: 11:00 – 19:00 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu)
• 26 noiembrie: 11:00 – 21:15 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu)

Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate).

Reclamă 4 / 0/3

Accesul suporterilor în stadion va fi permis începând cu orele 18.30. Vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute pentru a evita situațiile neplăcute„, au anunţat „câinii”, printr-un comunicat emis pe reţelele de socializare.

Înaintea confruntării directe, FCSB este lider în Liga 1, în timp ce Dinamo se află pe penultimul loc, fără victorie din luna august.

Până la derby-ul de pe 26 noiembrie, Dinamo se va duela în prima etapă a returului cu Universitatea Craiova, în deplasare. Meciul se va desfăşura duminică, de la ora 16:00, în format live text, pe AS.ro.

De cealaltă parte, FCSB, care vine după trei meciuri fără victorie în Liga 1, se va duela cu cealaltă echipă din Bănie, FCU Craiova 1948. Partida va fi de asemenea duminică, de la ora 21:00.

În tur, FCSB s-a impus cu 2-1, graţie golurilor marcate de Darius Olaru şi Florinel Coman. Derby-ul s-a disputat pe arena Arcul de Triumf, Arena Naţională nefiind disponibilă la momentul respectiv.

Dinamo îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la negocieri

Dinamo îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la negocieri. Cele două părţi nu au intrat încă în contact, dar Andrei Nicolescu susţine că echipa din Ştefan cel Mare şi-ar dori ca Il Luce să ajute la salvarea clubului.

Lucescu şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev, săptămâna trecută, şi de atunci au apărut informaţii despre eventuale colaborări cu Dinamo, Rapid sau chiar şi UTA lui Mircea Rednic.

Reclamă

Aţi văzut că toată lumea îl ofertează pe domnul Lucescu. Nu avem de comentat până nu ne aşezăm la masă să discutăm. Cu siguranţă ne dorim o discuţie cu Mircea Lucescu.

Cine nu şi-ar dori aşa ceva? Încercăm să avem discuţii pe tema asta. Dar e cale lungă până să iasă chiar o ştire din asta”, a spus administratorul special al lui Dinamo, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și