Închide meniul

Când se joacă Universitatea Craiova – Rapid şi FCSB – UTA! LPF a anunţat programul etapei a 8-a din Liga 1

Alex Masgras Publicat: 22 august 2024, 10:14

Reclamă
Când se joacă Universitatea Craiova – Rapid şi FCSB – UTA! LPF a anunţat programul etapei a 8-a din Liga 1

Când se joacă Universitatea Craiova - Rapid şi FCSB - UTA! LPF a anunţat programul etapei a 8-a din Liga 1

Rapid - Universitatea Craiova / Profimedia

LPF a anunţat când se joacă Universitatea Craiova – Rapid şi FCSB – UTA. Etapa cu numărul 8 din Liga 1 este ultima etapă dinaintea primei pauze internaţionale a sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va disputa primele două meciuri din Liga Naţiunilor. Debutul lui Mircea Lucescu va fi pe 6 septembrie, în Kosovo, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Când se joacă Universitatea Craiova – Rapid şi FCSB – UTA! LPF a anunţat programul etapei a 8-a din Liga 1

Până atunci mai sunt două etape de disputat în Liga 1, iar LPF a anunţat programul. Capul de afiş al rundei este reprezentat de duelul care va avea loc pe stadionul Ion Oblemenco dintre Universitatea Craiova şi Rapid. Partida se joacă sâmbătă, 31 august, de la ora 21:30.

Prima zi din septembrie va veni cu alte meciuri interesante. Farul va primi vizita celor de la CFR Cluj, de la ora 18:45, în timp ce meciul dintre FCSB şi UTA se va disputa de la ora 21:30.

Vineri, 30 august

Reclamă
Reclamă

Sâmbătă, 31 august

Duminică, 1 septembrie

Luni, 2 septembrie

Reclamă
  • Ora 19.00 Unirea Slobozia – Gloria Buzău
  • Ora 21.30 Universitatea Cluj – Dinamo

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

Ionuţ Chirilă consideră că Mircea Lucescu, noul selecţioner al României, a avut un rol important în numirea lui Şumudică în Giuleşti. Chirilă este de părere că Dan Şucu, patronul celor de la Rapid, ascultă de sfaturile antrenorului de 79 de ani, aşa cum o fac mai mulţi patroni din fotbalul românesc:

„Un rol important în numirea lui Șumudică la Rapid a avut Mircea Lucescu. În momentul în care Șucu a primit undă verde de la Lucescu, s-a făcut mutarea. Dacă mai erau pe listă cinci antrenori, au căzut toți ca spicele.

Domnul Șucu ascultă dumnezeiește de sfaturile lui Lucescu în fotbal. Așa fac și alți patroni, stau drepți în fața lui nea Mircea, însă pe bună dreptate, pentru că are autoritatea necesară. Problema e că nu întotdeauna aprecierile lui au fost juste, ca acum, când Șumudică la Rapid e alegerea corectă. De multe ori a fost subiectiv în a influența numirea unor antrenori submediocri. Dar asta e deja altă discuție.

E unul dintre copiii lui de suflet, cu care a câștigat campionatul la Rapid în 1999, când Șumudică a marcat 14 goluri. L-a luat întotdeauna în brațe și l-a susținut inclusiv în traseul de antrenor. Nu cred că Lucescu e străin nici de unele numiri ale lui Șumudică în Turcia în perioada în care Lucescu era selecționer acolo. E o conexiune între ei”, a declarat Ionuţ Chirilă, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:35

Motivul uluitor pentru care un jucător de la Barcelona poate fi suspendat, chiar dacă nu a jucat în prima etapă

12:12

Andrei Nicolescu a anunţat unde se va juca Dinamo – FCSB! Ce regret are administratorul special al „câinilor”

11:45

Un internaţional elveţian a semnat cu o formaţie din Liga 1! CV impresionant pentru atacantul de 26 de ani

11:25

LASK Linz – FCSB LIVE TEXT (20:00). Campioana României luptă pentru calificarea în Europa League. Echipele probabile

10:57

Jannik Sinner, apărat de un alt jucător care a fost depistat cu clostebol: „Este pentru imbecili”. Săgeţi către Nick Kyrgios

10:28

Gigi Becali, luat la ţintă şi de austrieci! Cum a fost descris patronul FCSB-ului înaintea dublei cu LASK: „Are cazier”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 „Rapidistul Şumudică a murit!” Decizia brigăzii ultra după venirea lui Marius Şumudică la Rapid!
Citește și