Închide meniul

Când şi unde se va juca FCSB – Corvinul Hunedoara, Supercupa României! Data a fost modificată de FRF

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2024, 16:42

Reclamă
Când şi unde se va juca FCSB – Corvinul Hunedoara, Supercupa României! Data a fost modificată de FRF

Când şi unde se va juca FCSB - Corvinul Hunedoara, Supercupa României

FCSB şi Corvinul / Profimedia

S-a aflat când şi unde se va juca duelul dintre FCSB şi Corvinul Hunedoara, duel din Supercupa României. Partida se va disputa mai devreme, faţă de data stabilită iniţial, FRF anunţând oficial că partida se va disputa pe 4 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia de modificare a fost luată la propunerea formulată de Departamentul Competiţii.

Când şi unde se va juca FCSB – Corvinul Hunedoara, Supercupa României

Supercupa României a fost programată iniţial să se dispute pe 6 iulie, însă data a fost mutată, iar duelul se va disputa cu două zile mai devreme. Partida dintre FCSB şi Corvinul Hunedoara se va juca pe terenul campioanei.

FCSB a solicitat deja ca duelul cu Corvinul, din debutul sezonului următor, să se dispute pe stadionul din Ghencea, dat fiind faptul că pe perioada verii, Arena Naţională va găzdui mai multe concerte.

„Pentru a asigura o perioadă optimă de pregătire pentru debutul în cupele europene, Comitetul Executiv a decis ca Supercupa României să se dispute joi, 4 iulie, în loc de sâmbătă, 6 iulie. În partida care marchează deschiderea sezonului 2024-2025 se vor întâlni campioana din acest sezon, FCSB, și câștigătoarea Cupei României Betano, Corvinul Hunedoara.

Reclamă
Reclamă 4

Conform regulamentului, meciul se dispută pe stadionul campioanei, iar clubul FCSB a solicitat ca partida să se desfășoare pe stadionul Steaua. Ora de disputare va fi anunțată ulterior”, a anunţat FRF.ro.

De asemenea, în şedinţa Comitetului Executiv de astăzi, s-au stabilit şi perioadele de transferuri din sezonul 2025 – 2026. Astfel, mercato de vară va fi în perioada 17 iunie – 8 septembrie 2025, iar cel de iarnă va fi în perioada 13 ianuarie – 9 februarie 2026.

FCSB revine în Ghencea! Anunţul lui Gigi Becali: „E rezolvat”

FCSB revine în Ghencea pentru meciurile din preliminariile Ligii Campionilor. Gigi Becali a anunţat că nu mai e niciun obstacol în calea folosirii stadionului Ghencea de către FCSB.

Reclamă

Becali a precizat că echipa lui va evolua în Ghencea doar atunci când Arena Naţională nu va fi disponibilă. În timpul verii, pe Arena Naţională se organizează mai multe concerte.

”Cu stadionul este rezolvat, că nu mai semnează colonelul de la CSA, semnează ministrul direct. Să nu mai facă ei figuri, că antitero, că nu știu cum.

Ciolacu a hotărât, ministrul semnează. Nu mă mai interesează de CSA. Să știe și ăia de la CSA, galeria, că nu-mi trebuie mie discuții și scandal. Eu joc în Ghencea doar când nu e Arena Națională”, a declarat Gigi Becali.

Mihai Stoica a precizat şi el că nu era încă semnat contractul, dar că şansele ca FCSB să revină în Ghencea erau foarte mari. Iată că Becali a făcut acum publică revenirea FCSB-ului pe stadionul administrat de CSA Steaua.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:05

LIVE TEXTCroaţia – Italia 0-0 şi Albania – Spania 0-0. Luptă în 3 pentru calificarea în optimile EURO 2024

21:49

FCSB s-a distrat în primul amical al verii! Victorie la scor cu o echipă de amatori! Marius Ştefănescu, „dublă” la debut

21:44

Foto„Hai, băieţi! Pentru optimi!” România, ultimul antrenament înaintea plecării la Frankfurt! Mesajul clar al lui Edi Iordănescu

21:42

FotoIubita lui Barnabas Varga, reacţie tulbutăroare: „A fost totul un coşmar!” Primul gest făcut de fotbalistul Ungariei

20:55

Ce mesaj a primit Edi Iordănescu, cu două zile înaintea meciului decisiv cu Slovacia de la EURO: „Îl împart cu voi!”

20:23

Suma uriaşă primită de Cristi Manea, după ce a semnat cu Rapid! Toate detaliile contractului

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și