Închide meniul

Când urmează să plece Darius Olaru de la FCSB! Anunţul lui Giovanni Becali: „Va pleca la o echipă foarte bună!”

Viviana Moraru Publicat: 24 ianuarie 2023, 15:08

Reclamă
Când urmează să plece Darius Olaru de la FCSB! Anunţul lui Giovanni Becali: „Va pleca la o echipă foarte bună!

Câdn urmează să plece Darius Olaru de la FCSB. Anunţul lui Giovanni Becali

Darius Olaru, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Giovanni Becali a anunţat când urmează să plece Darius Olaru de la FCSB. Impresarul susţine că mijlocaşul roş-albaştrilor va prinde un transfer de vis la vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru este unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB. Mijlocaşul a fost aproape de a se despărţi de club în această iarnă, însă mutarea a picat iar Giovanni Becali anunţă că transferul se amână pentru următoarea perioadă de mercato.

Când urmeayă să plece Darius Olaru de la FCSB! Anunţul lui Giovanni Becali

Giovanni Becali a clarificat situaţia lui Darius Olaru. Impresarul a declarat că este aproape imposibil ca mijlocaşul să fie cumpărat în această iarnă, însă este convins că jucătorul va pleca la vară într-un campionat puternic.

Totodată, Giovanni Becali a mărturisit că organizarea Campionatului European U21 de către România va fi un prilej pentru ca internaţionalii români să fie remarcaţi de alte cluburi din străinătate.

E greu în ultimele zile cât a mai rămas să se întâmple ceva. Ai mei, la firmă acolo, încearcă primăvara asta. Avem și norocul să organizăm U21 la noi, dar important e că vom juca în grupe și sferturile sau chiar semifinalele la București. Nu știu exact programul.

Reclamă
Reclamă

Va fi o primăvara interesantă pentru fotbalul românesc și sper ca echipele naționale să ne ducă unde eram odată.

Poate să fie o ultimă scânteie, dar e greu de presupus. Vom vedea. Olaru e un jucător care dacă nu va pleca pe o sumă stabilită de club, nu poate pleca în această iarnă, dar eu sunt sigur că în vară Olaru va pleca la o echipă foarte bună”, a declarat Giovanni Becali, pentru fanatik.ro.

Darius Olaru a rupt tăcerea, după ce Ioan Becali a vorbit despre transferul său

Darius Olaru a rupt tăcerea, după ce Ioan Becali a vorbit despre transferul său. Mijlocașul de 24 de ani de la FCSB spune că nu știe nimic despre interesul altor cluburi și se concentrează doar pe obiectivele formației roș-albastre.

Reclamă

„Olaru e un nume de care se vorbește. Mare ar fi bucuria mea să se transforme într-o realizare chiar acum, în ianuarie. Ar fi ideal să se transfere acum, pentru că anii trec, el se duce spre 25 de ani”, a spus Ioan Becali, ieri, pentru digisport.ro.

Înn cantonamentul FCSB-ului, din Antalya, Darius Olaru a vorbit despre posibilitatea să plece de la vicecampioana României. Cel mai bine cotat jucător din Liga 1 nu bagă în seamă zvonurile despre transferul său și rămâne focusat pe munca depusă la clubul lui Gigi Becali.

„(N.r. – Despre transferul său) Nu știu, nu știu nimic, știu doar că peste vreo 10-11 zile avem meci cu Hermannstadt și nu mă gândesc. (N.r. – Despre următorul jucător transferat de la FCSB) Nu știu cine va fi, cred că suntem foarte mulți jucători buni, cu calitate, și sper ca mai mulți să facem pasul în străinătate”, a spus Darius Olaru.

Olaru s-a arătat extrem de onorat de faptul că a devenit cel mai valoros jucător din Liga 1. Mijlocașul FCSB-ului este cotat la 5,3 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

„Înseamnă foarte mult pentru mine, nu mă așteptam, nu sunt neapărat un jucător de atac, un atacant, dar contează foarte mult și sper să nu mă opresc aici”, a mai declarat mijlocașul FCSB-ului.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:00

„Dezamăgitor!” Grecii au făcut-o praf pe PAOK după 0-1 cu FCSB! Mesaj dur despre echipa lui Răzvan Lucescu: „Un adevărat șoc”

8:50

„Sfântul Dimitrie ține cu noi” Florin Tănase, discurs savuros după victoria istorică obținută de FCSB cu PAOK, în Europa League

8:42

Elias Charalambous a dat verdictul despre Răzvan Lucescu, după PAOK – FCSB 0-1. „A demonstrat asta!”

8:37

Gigi Becali a recunoscut cum a făcut schimbările din loja oficială de la Salonic. Ce s-a întâmplat în timpul meciului PAOK – FCSB

8:27

„Băieți, treziți-vă!” Răzvan Lucescu s-a prăbușit emoțional după PAOK – FCSB 0-1. Întrebarea care l-a scos din minți

8:27

Ștefan Târnovanu a comparat-o pe FCSB cu Arsenal, după ce a fost eroul roș-albaștrilor la Salonic: „Ca la handbal!”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și