Închide meniul

Darius Olaru a rupt tăcerea, după ce Ioan Becali a vorbit despre transferul său: „Doar asta știu!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 ianuarie 2023, 11:22

Darius Olaru a rupt tăcerea, după ce Ioan Becali a vorbit despre transferul său: „Doar asta știu!

Darius Olaru, în culmea fericirii după FCSB - CFR Cluj 1-0

Darius Olaru, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Darius Olaru a rupt tăcerea, după ce Ioan Becali a vorbit despre transferul său. Mijlocașul de 24 de ani de la FCSB spune că nu știe nimic despre interesul altor cluburi și se concentrează doar pe obiectivele formației roș-albastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cursul zilei de miercuri, Ioan Becali a dezvăluit că Olaru se află în vizorul mai multor echipe, iar ideal ar fi ca Gigi Becali să accepte o ofertă încă din această iarnă.

Darius Olaru a rupt tăcerea, după ce Ioan Becali a vorbit despre transferul său

„Olaru e un nume de care se vorbește. Mare ar fi bucuria mea să se transforme într-o realizare chiar acum, în ianuarie. Ar fi ideal să se transfere acum, pentru că anii trec, el se duce spre 25 de ani”, a spus Ioan Becali, ieri, pentru digisport.ro.

Aflat în cantonamentul FCSB-ului, din Antalya, Darius Olaru a vorbit despre posibilitatea să plece de la vicecampioana României. Cel mai bine cotat jucător din Liga 1 nu bagă în seamă zvonurile despre transferul său și rămâne focusat pe munca depusă la clubul lui Gigi Becali.

„(N.r. – Despre transferul său) Nu știu, nu știu nimic, știu doar că peste vreo 10-11 zile avem meci cu Hermannstadt și nu mă gândesc. (N.r. – Despre următorul jucător transferat de la FCSB) Nu știu cine va fi, cred că suntem foarte mulți jucători buni, cu calitate, și sper ca mai mulți să facem pasul în străinătate”, a spus Darius Olaru.

Reclamă

Olaru s-a arătat extrem de onorat de faptul că a devenit cel mai valoros jucător din Liga 1. Mijlocașul FCSB-ului este cotat la 5,3 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

„Înseamnă foarte mult pentru mine, nu mă așteptam, nu sunt neapărat un jucător de atac, un atacant, dar contează foarte mult și sper să nu mă opresc aici”, a mai declarat mijlocașul FCSB-ului.

Darius Olaru crede în şansele FCSB-ului la titlul din Liga 1

Totodată, Darius Olaru a oferit declaraţii şi despre accidentarea pe care a suferit-o la finalul anului, când s-a ciocnit violent de Andrea Compagno. Mijlocaşul susţine că a rămas cu o cicatrice, însă a acoperit-o cu bretonul.

Reclamă 4 / 0/3

Olaru crede în şansele pe care FCSB le are la titlu, declarând ca echipa sa poate încheia sezonul pe primul loc.

„(N.r. despre cantonament) Ne simțim bine, este o atmosferă bună, încercăm să o păstrăm așa și sper ca, odată cu reluarea campionatului, prin rezultate să continuăm cu aceeași atmosferă.

(N.r. – Despre accidentare) Două-trei zile nu m-am simțit prea bine, dar acum sunt bine și abia aștept să reîncepem. (Reporter: Ai fi vrut să continui atunci?) Da, dar simțeam o durere destul de mare la cap și nu am putut continua.

M-am simțit bine, eram conștient în tot acel timp și asta e. (N.r. – Ai mai face cicatrice pentru un titlu?). Cu siguranță mi-aș face. Mi-am lăsat bretonul pe frunte să nu se vadă foarte bine cicatricea. (N.r. – Despre șansele la titlu) Să sperăm, am recuperat destul de multe puncte și sperăm ca la finalul sezonului să fim noi pe primul loc”, a mai spus Darius Olaru.

Recomandări
  • Darius Olaru a rupt tăcerea, după ce Ioan Becali a vorbit despre transferul său
  • „Doar asta știu!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și