Închide meniul

Când va juca FCSB singurul amical din cantonamentul din Turcia! Anunțul de ultim moment al roș-albaștrilor

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2024, 15:03

Reclamă
Când va juca FCSB singurul amical din cantonamentul din Turcia! Anunțul de ultim moment al roș-albaștrilor

Când va juca FCSB singurul amical din cantonamentul din Turcia

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci / Profimediaimages

S-a aflat când va juca FCSB singurul amical din cantonamentul din Turcia. Roș-albaștrii au făcut anunțul, pe conturile oficiale de socializare, și au dezvăluit că duelul de pregătire cu LASK Linz se va disputa duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB efectuează un stagiu de pregătire în Antalya, în această iarnă. Roș-albaștrii vor disputa un singur meci amical, iar ulterior se vor întoarce în țară, pentru a pregăti primul duel oficial din 2024, cu UTA, programat pe 22 ianuarie.

Când va juca FCSB singurul amical din cantonamentul din Turcia

FCSB s-a reunit pe 8 ianuarie, și a plecat în Turcia, pentru cantonamentul de iarnă, care durează până pe 21 ianuarie. Singura partidă amicală, cea cu LASK Linz, se va desfășura duminică, 14 ianuarie, de la ora 10:00, ora României.

Partida amicală împotriva celor de la LASK Linz, de duminică, 14 ianuarie, se va disputa începând cu ora locală 11:00 (10:00 ora României), pe terenul central al Gloria Sports Arena. Jocul va fi transmis în direct pe canalul de YouTube FCSB TV”, a transmis FCSB, pe contul oficial de Facebook.

LASK Linz, adversara FCSB-ului, a evoluat în grupele Europa League, în acest sezon. Austriecii au terminat ultimii, cu doar trei puncte, într-o grupă din care au mai făcut parte şi Liverpool, Toulouse şi Royale Union SG.

Reclamă

FCSB a încheiat anul pe primul loc în Liga 1, cu un avans de opt puncte față de rivala CFR Cluj, care se clasează pe locul secund. În amicalul cu LASK Linz, Elias Charalambous îi va putea vedea la treabă și pe cei doi jucători transferați de FCSB în această iarnă, Baba Alhassan și Luis Phelipe. Al treilea jucător transferat de Gigi Becali, în această perioade de mercato, Nana Antwi, încă nu a ajuns în cantonamentul roș-albaștrilor.

Surpriză în lotul FCSB-ului! Jucătorul care şi-a anunţat revenirea

Surpriză importantă anunţată de Gigi Becali în lotul FCSB-ului. Ionuţ Panţîru este jucătorul care şi-a anunţat revenirea, după trei ani de suferinţă. Fundaşul stânga, accidentat grav în 2021, e gata să lupte pentru câştigarea titlului.

Panţîru a suferit trei operaţii şi risca să îşi încheie prematur cariera. Totuşi, a muncit enorm la antrenamente şi nu renunţă. Vrea cu orice preţ să joace meci de meci, în noul an, la liderul Ligii 1. „O să facă Dumnezeu o minune și o să fie un jucător mai bun”, a afirmat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul roş-albaştrilor a vorbit cu Mihai Stoica şi a venit cu detalii despre starea de sănătate a lui Panţîru.

„Eu am zis așa, dar nu știu dacă o să fie așa. Eu cred că el nu ar mai trebui să joace după ce s-a întâmplat, dar el suferă și depune muncă… Mi-a zis Mihai (n.red. – Mihai Stoica) că el vine singur, se antrenează singur, o să facă o minune Dumnezeu cu ăsta pentru că depune efort și se chinuie. O să facă Dumnezeu o minune și o să fie un jucător mai bun. Eu cred în Panțîru pentru că s-a chinuit și muncește mult de tot„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și