Închide meniul

Când va reveni pe teren Vlad Chiricheş! Veste bună pentru FCSB: „Am vorbit cu el!”

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2023, 17:02

Reclamă
Când va reveni pe teren Vlad Chiricheş! Veste bună pentru FCSB: „Am vorbit cu el!

Când va reveni Vlad Chiricheş pe teren la FCSB

Vlad Chiricheş. în timpul unui meci al FCSB-ului/ Hepta

S-a aflat când va reveni Vlad Chiricheş pe teren la FCSB. Ionuţ Badea, fostul antrenor secund de la echipa naţională, a dezvăluit că a purtat un scurt dialog cu fundaşul central, şi acesta i-a dezvăluit că va fi apt de joc în maxim o lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş s-a accidentat în partida dintre UTA şi FCSB, partidă pierdută de roş-albaştrii cu scorul de 1-2. De atunci, fundaşul de 33 de ani a fost înlocuit în primul 11 de către Siyanbonga Ngezana.

Când va reveni Vlad Chiricheş pe teren la FCSB

Deşi iniţial se zvonise că accidentarea lui Vlad Chiricheş este una gravă, iar fundaşul ar avea nevoie de mai bine de două luni de recuperare, se pare că acesta ar putea reveni pe teren mai repede decât se estimase.

Ionuţ Badea a dezvăluit că Chiricheş ar putea reveni pe teren în maxim patru săptămâni. Astfel, fundaşul central ar putea fi apt pentru duelul dintre Petrolul şi FCSB, programat în ultimul week-end din luna octombrie.

„Chiar am vorbit prin mesaje zilele trecute, m-a felicitat pentru o analiză. L-am întrebat când revine și mi-a zis că mai durează… 3-4 săptămâni”, a declarat Ionuţ Badea, pentru digisport.ro.

Reclamă

Vlad Chiricheş a fost transferat de FCSB la începutul sezonului. Gigi Becali a acceptat să-i acorde acestuia un salariu anual de nu mai puţin de 500.000 de euro.

În acest sezon, până la accidentare, Vlad Chiricheş a bifat şapte meciuri la FCSB, trei în preliminariile Conference League, şi patru în Liga 1.

Gigi Becali regretă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Gigi Becali susține că regretă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB, mai ales că fusese avertizat de apropiați de fragilitatea fizică a fundașului de 33 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Chiricheș are un salariu anual de 500.000 de euro, dar s-a accidentat după 7 meciuri și 518 minute disputate în tricoul liderului din Liga 1. Căpitanul naționalei s-a ”rupt” în partida pierdută cu UTA (1-2). El va lipsi cel puțin 3-4 luni.

În acest context, Becali speră să găsească o formulă prin care să se înțeleagă cu Chiricheș, jucătorul cu cel mai mare salariu de la FCSB, 40.000 de euro pe lună.

”Într-un fel, da, că-mi pare rău pentru bani, că sunt mulţi bani. Într-un fel, eu sunt cel care se poate spune că e vinovatul. L-am vrut foarte mult.

Îmi spuneau mulţi că se accidentează, dar îmi pare rău că… Poate ne înţelegem… Să dea Dumnezeu să nu se mai accidenteze, dar sunt mulţi bani, sunt 40.000.

De bani îmi pare rău, dar de Chiricheş nu-mi pare rău. Stau să vedem că poate nu se mai accidentează. Poate ne ajută în Liga Campionilor. Să ne aduceţi echipe”, a spus Becali, citat de primasport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și