Închide meniul

Când va reveni Vlad Chiricheş pe teren la FCSB! Derby-ul în care poate evolua fundaşul

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2023, 19:42

Reclamă
Când va reveni Vlad Chiricheş pe teren la FCSB! Derby-ul în care poate evolua fundaşul

Când va reveni Vlad Chiricheş pe teren la FCSB

Vlad Chiricheş, în Oţelul - FCSB / Hepta

S-a aflat când va reveni Vlad Chiricheş pe teren la FCSB. Fundaşul a început să se recupereze, după accidentarea suferită în duelul cu UTA, şi ar putea fi apt pentru derby-ul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a revenit la FCSB înainte de startul sezonului. Acesta s-a „rupt” însă în duelul cu UTA, singurul meci pierdut de roş-albaştrii în acest sezon de Liga 1.

Când va reveni Vlad Chiricheş pe teren la FCSB

Vlad Chiricheş a început să efectueze alergări uşoare, după cum a declarat chiar şi Gigi Becali. Conform gsp.ro, fundaşul va reveni la antrenamentele FCSB-ului după pauză datorată meciurilor naţionalelor.

De asemenea, aceeaşi sursă citată mai sus anunţă că Vlad Chiricheş ar putea fi pe teren încă de la finalul lunii octombrie, în duelul cu Petrolul. Mai mult ca sigur însă, fundaşul va fi apt pentru derby-ul cu Rapid, programat pe 5 noiembrie, în ultima etapă a turului sezonului regulat.

Până la accidentarea suferită în duelul cu UTA, Vlad Chiricheş a bifat şapte meciuri la FCSB, patru în Liga 1, şi trei în preliminariile Conference League.

Reclamă

De la meciul cu UTA, în primul 11 al FCSB-ului, a fost introdus Siyanbonga Ngezana, în locul lui Vlad Chiricheş. Gigi Becali s-a declarat extrem de încântat de prestaţiile fundaşului sud-african, despre care a mărturisit că face o echipă perfectă în centrul apărării cu Joyskim Dawa.

Gigi Becali, anunţ despre Vlad Chiricheş

Gigi Becali a făcut un anunţ clar despre Vlad Chiricheş. Acesta a declarat că fundaşul a început să alerge, şi se pregăteşte să revină pe teren. Patronul de la FCSB a fost întrebat dacă regretă transferul stopperului, acesta a declarat că regretă doar faptul că plăteşte lunar suma de 40.000 de euro unui jucător care nu joacă.

Latifundiarul din Pipera a declarat că nu regretă transferul lui Chiricheş, însă regretă că îi oferă un salariu de 40.000 de euro acestuia, iar el nu poate juca. De asemenea, Becali a mai dezvăluit că Vlad Chiricheş va rămâne la FCSB şi în sezonul viitor, în cazul în care echipa va deveni campioană.

Reclamă 4 / 0/3

Chiricheș a început să alerge, deci e bine într-un fel. Cred că da, revine în câteva săptămâni. S-a ciuntit din declarația mea că îmi pare rău… Într-un fel, îmi pare rău de bani, că sunt mulți… Nu îți pare rău să îi dai 40.000 de euro pe lună unui jucător care nu joacă?

Ce vrei să zic acum, diplomație? «Vai, dar niciun fel de problemă!». Nu sunt așa, spun ce simt și asta e… Sunt 40.000 pe lună pe care îi dau unui jucător care nu joacă. Singurul lucru e că am făcut pe doi ani. Adică dacă vom câștiga campionatul se prelungește automat contractul, și noi îl vom câștiga”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și