Închide meniul

Când va semna oficial Eugen Neagoe cu Universitatea Craiova. Anunțul făcut de Mihai Rotaru

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 decembrie 2022, 23:54

Când va semna oficial Eugen Neagoe cu Universitatea Craiova. Anunțul făcut de Mihai Rotaru

Eugen Neagoe,

Eugen Neagoe, într-un meci pentru U Cluj / Hepta

Mihai Rotaru a anunțat când va semna oficial Eugen Neagoe cu Universitatea Craiova. Oltenii îl vor cât mai repede pe „Geană”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotaru a spus că, odată ce Neagoe își va formaliza despărțirea de U Cluj, acesta e liber să semneze cu Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru a anunțat când va semna oficial Eugen Neagoe cu Universitatea Craiova

”Conform statutului antrenorului din regulamentul FRF, domnul Neagoe a reziliat contractul cu U Cluj și trebuie să restituie jumătate din sumă. Sunt spre rezolvare acum. Eu cred că se va rezolva cu U Cluj.

Apoi vom anunța și noi mutarea. Cred că mâine sau poimîne vom anunța care sunt planurile noastre”, a spus Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Așa arată contractul lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

Neagoe a spus clar și răspicat că își dorește să antreneze Universitatea Craiova, iar totul a devenit doar o chestiune de timp până când visul său se va îndeplini.

Reclamă

Potrivit gsp.ro, “Geană” va semna un contract pe un an și jumătate cu Universitatea Craiova. La clubul lui Mihai Rotaru, tehnicianul de 55 de ani va încasa un salariu de aproximativ 12.000 de euro/lună.

În plus, oficialii olteni vor acoperi și suma de 8.000 de euro pe care Neagoe este obligat să le-o restituite celor de la U Cluj, pentru ruperea contractului înainte de termen.

Cel mai probabil, banii respectivi îi vor fi înapoiați antrenorului sub forma unei prime de instalare.

Reclamă 4 / 0/3

Eugen Neagoe, cu gândul doar la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe a oferit primele declarații, după ce s-a aflat că Universitatea Craiova vrea să-l numească pe banca tehnică din Bănie.

Tehnicianul a dezvăluit că oficialii de la U Cluj nu sunt de acord cu plecarea sa, însă el este hotărât 100%, motiv pentru care a purtat discuții chiar și cu șefii de galerie ai „șepcilor roșii”.

„Geană” a declarat că visul său este de a antrena Universitatea Craiova, și va face orice pentru a nu rata șansa care i-a fost oferită pe acest final de an de către Mihai Rotaru.

„Este adevărat că Radu Constanțea nu a dorit să îmi acorde rezilierea contractului pe cale amiabilă. Astfel că, mă văd nevoit să denunț eu contractul unilateral. Am predat totul la Cluj și nu mă mai întorc.

Știu foarte bine ce contract am semnat și știu foarte bine regulamentul. Am tot respectul pentru oamenii de la Cluj, pentru suporterii minunați, pentru domnul Boc, pentru toată conducerea lui U, dar toți trebuie să mă înțeleagă că vreau acasă. Craiova e casa mea. Acolo am crescut. Cei de la U vor rămâne pentru totdeauna în inima mea.

Acum când vorbesc cu domneavoastră la telefon mă îndrept spre casă de la Cluj. Am discutat și cu liderii de galerie ai lui U Cluj și le-am explicat de ce vreau să plec. Eu sper că ei m-au înțeles, deși știu bine că ei și-ar fi dorit ca eu să rămân la Universitatea Cluj. Dacă nu era vorba de Craiova poate că nu luam niciodată o astfel de decizie”, a declarat Eugen Neagoe, pentru prosport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și