Închide meniul

Capitolul la care Gigi Becali ”este peste Gică Hagi”! ”E cel mai tare din toată țara”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2023, 23:01

Capitolul la care Gigi Becali ”este peste Gică Hagi”! ”E cel mai tare din toată țara”

Capitolul la care Gigi Becali ”este peste Gică Hagi”

Gică Hagi și Gigi Becali / Colaj Hepta

Capitolul la care Gigi Becali este peste Gică Hagi este cel popularității. Cel puțin așa susține Dumitru Dragomir. Lucrurile stau însă la polul opus când vine vorba de antrenorat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a câștigat titlul în fața omologului Gigi Becali. ”Regele” a profitat și de greșelile făcute de patronul roș-albaștrilor în timpul meciului direct, în care Farul s-a impus cu 3-2 în fața celor de la FCSB.

Capitolul la care Gigi Becali ”este peste Gică Hagi”

”Gigi Becali este cel mai tare din toată ţara la capitolul popularitate. Este peste Hagi. Nu mi se pare normal. Becali, în mod natural, a făcut un marketing fără precedent în istoria României.

Ca antrenor este zero barat, ca marketing este number one al tuturor timpurilor. E cel mai tare. Citeam şi declaraţiile lui. Atât de natural şi-a expus greşelile.

Ăsta dacă avea o educaţie spartană, putea să fie unul dintre cei mai mari oameni ai lumii”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Care a fost arma secretă a lui Gică Hagi în lupta la titlu cu Gigi Becali

Arma secretă a lui Gică Hagi în lupta la titlu cu Gigi Becali. Vărul patronul de la FCSB, Victor Becali, a dezvăluit că l-a întrebat pe Hagi ce preparator fizic are la echipă.

Victor Becali a fost uimit de faptul că echipa lui Hagi are o condiţie fizică de invidiat şi că face pressing pe toată durata partidei.

”Când m-am întâlnit ultima oară cu Hagi l-am întreba, ”domnule, ce preparator fizic ai?” Pentru că m-a mirat pressingul pe care-l fac ei până în ultimul minut.

Reclamă 4 / 0/3

Adică o echipă… într-adevăr, sunt tineri, sunt mulţi jucători tineri, dar un pressing aşa să faci până în ultimul minut n-am mai văzut până acum la noi.

(Cine este preparator fizic?) Un român, un băiat, un român. E, acum FCSB, din păcate, după minutul 60 nu prea mai poate. Şi are cel mai faimos preparator (n.r. Thomas Neubert). Ăsta este un paradox, dar mă rog”, a spus Victor Becali la Sport Total FM.

Gică Hagi pleacă în vacanţă după titlul câştigat cu Farul

Gică Hagi pleacă în vacanţă după titlul câştigat cu Farul, în faţa finului Gigi Becali. „Regele” va merge la Mallorca, alături de familie, dar susţine că acolo va face strategia pentru noul sezon.

„Plecăm cu familia la Mallorca, unde mergem de obicei. Ne simţit bine şi chiar avem nevoie de 10-12 zile de vacanţă. Tot timpul mă gândesc la fotbal.

Aşa e fotbalul, e ca la bursă. Trebuie să fii foarte atent la tot. Totul se mişcă, mai ales acum când suntem pe locul 1. Suntem siguri că la anul campionatul va fi mult mai greu şi trebuie să fim atenţi la ce aducem”, a spus Hagi, în cadrul emisiunii Super Neatza.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și