Închide meniul

Care este explicaţia pentru forma slabă a lui Octavian Popescu la FCSB. Răspunsul lui Victor Becali: „Mulţi factori îl afectează”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 noiembrie 2022, 18:01

Care este explicaţia pentru forma slabă a lui Octavian Popescu la FCSB. Răspunsul lui Victor Becali: „Mulţi factori îl afectează

Mihai Stoica, anunț despre starea lui Octavian Popescu înainte de CFR Cluj - FCSB

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Victor Becali a găsit explicaţia pentru forma slabă a lui Octavian Popescu de la FCSB. Fostul impresar susţine că „perla” lui Gigi Becali a resimţit din plin presiunea pusă asupra sa, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a marcat primul gol al sezonului etapa precedentă, în duelul cu rivalii de la Rapid. Mijlocaşul a mai oferit şi un assist, în victoria cu 3-1 a roş-albaştrilor.

Care este explicaţia pentru forma slabă a lui Octavian Popescu de la FCSB. Răspunsul lui Victor Becali

Victor Becali a analizat parcursul din acest sezon al lui Octavian Popescu, şi a ajuns la concluzia că este normal ca mijlocaşul să aibă fluctuaţii de formă, având în vedere vârsta sa.

Totodată, fostul impresar a făcut o paralelă între Tavi Poescu şi David Miculescu, şi a declarat că atacantul adus de la UTA în această vară a avut evoluţii foarte bune în tricoul roş-albaştrilor.

„Am mai vorbit cu Tavi. Am văzut şi declaraţii ale unor foşti fotbalişti cum că Tavi Popescu nu mai ştie fotbal. La trei zile a ştiut fotbal. Nu poate să-l uite, poate vârsta, presiunea, banderola, mulţi factori care pot afecta jocul lui. Zic ei că nu poate Tavi Popescu, dar acum câteva luni era foarte bun.

Reclamă

E un jucător, un tânăr, tinerii mai au fluctuaţii de formă. Spre deosebire de Miculescu, a intrat foarte bine când a ajuns la FCSB. Revenind la Tavi, eu cred că aceşti copii trebuie încurajaţi că şi ei au fost tineri. Din câte îl cunosc eu, nu-l interesează problema asta, el îşi vede de treaba lui. Poate banderola să-l afecteze, FCSB e un club cu presiune, pretenţii mari, concurenţă”, a declarat Victor Becali, pentru Orange Sport.

Marcel Răducanu l-a distrus pe Octavian Popescu

Marcel Răducanu l-a criticat dur pe Octavian Popescu. Fostul internațional crede că „perla” lui Gigi Becali ș-a pierdut mințile din cauza laudelor patronului.

Octavian Popescu a avut evoluții modeste în actuala stagiune, reușind să înscrie primul gol abia în partida cu Rapid, disputată duminică. În sezonul trecut, Gigi Becali spunea că Tavi valorează 50 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Marcel Răducanu e convins că Gigi Becali este de vină pentru declinul puștiului de 19 ani.

„Am înțeles acum vreo trei luni costa vreo 50 de milioane. Acum nu mai costă nimic că nu joacă. El, săracu’, nu are absolut nicio vină. Păi dacă îl umfli în halul ăsta și vrei 50 de milioane, păi el săracul copil la 19 ani crede că are valoare de 50 de milioane.

Și ce face joacă sub presiune tot timpul că trebuie să dovedească faptul că care valoare de 50 de milioane. Și îți face două, trei meciuri proaste și nu mai costă nici 100.000. L-ai terminat complet. Se vede”, a spus Marcel Răducanu, conform fanatik.ro.

Recomandări
  • Victor Becali l-a analizat pe Octavian Popescu
  • Răspunsul fostului impresar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și