Închide meniul

Marcel Răducanu l-a distrus pe Octavian Popescu: „Nu mai costă nimic! L-ai terminat complet!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 noiembrie 2022, 16:55

Marcel Răducanu l-a distrus pe Octavian Popescu: „Nu mai costă nimic! L-ai terminat complet!

Gigi Becali, acuzat de Dumitru Dragomir că îl dă peste cap pe Octavian Popescu

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Marcel Răducanu l-a criticat dur pe Octavian Popescu. Fostul internațional crede că „perla” lui Gigi Becali ș-a pierdut mințile din cauza laudelor patronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a avut evoluții modeste în actuala stagiune, reușind să înscrie primul gol abia în partida cu Rapid, disputată duminică. În sezonul trecut, Gigi Becali spunea că Tavi valorează 50 de milioane de euro.

Marcel Răducanu l-a criticat pe Octavian Popescu

Marcel Răducanu e convins că Gigi Becali este de vină pentru declinul puștiului de 19 ani.

„Am înțeles acum vreo trei luni costa vreo 50 de milioane. Acum nu mai costă nimic că nu joacă. El, săracu’, nu are absolut nicio vină. Păi dacă îl umfli în halul ăsta și vrei 50 de milioane, păi el săracul copil la 19 ani crede că are valoare de 50 de milioane.

Și ce face joacă sub presiune tot timpul că trebuie să dovedească faptul că care valoare de 50 de milioane. Și îți face două, trei meciuri proaste și nu mai costă nici 100.000. L-ai terminat complet. Se vede”, a spus Marcel Răducanu, conform fanatik.ro.

Reclamă

Octavian Popescu, dezlănţuit după FCSB – Rapid 3-1

Cuvintele dure ale lui Marcel Răducanu vin după ce Tavi a oferit un gol și o pasă de gol în meicul cu Rapid. La interviul de după derby, Octavian Popescu a anunţat că merită să fie titular şi i-a transmis şi lui Gigi Becali că nu îl interesează criticile.

E un sentiment frumos, mai ales că am câştigat un derby. Sper să ne revenim. L-am aşteptat foarte mult, dar era normal să vină şi golul la un moment dat pentru că mă antrenez bine. Nu prea mă interesează comentariile, nu le bag în seamă. Mi-a venit rândul şi am arătat că merit să joc în primul 11. Cred că mi-am revenit. Nici în meciul cu West Ham nu am jucta rău, dar ăsta e meciul care m-a deblocat. Nu atârnă banderola, dar nu cred că sunt pregătit să o port la un club aşa mare. Am încerc să mă urc pe gard şi acolo.

Nu bag criticile în seamă, în văd de treaba mea şi dau sută la sută. Cred că că cei de la Rapid au venit că ne bat din elan, dar le-am arătat cine este Steaua. I-am văzut şi înainte de declaraţii dădeau şi ne-au luat de sus. Amândouă pasele sunt frumoase. E un subiect pe care nu trebuie să îl ştie toată lumea. Suntem aproape, trebuie să câştigăm ce mai este de jucat şi tragem tare să ajungem cât mai sus„, a spus Octavian Popescu la digisport.ro, după FCSB – Rapid 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu, primul gol al sezonului!

În minutul 57, FCSB a ieşit perfect pe contraatac şi Cordea i-a pasat perfect jucătorului cotat la 4 milioane de euro, care l-a învins pe Horaţiu Moldovan cu un şut perfect, direct în plasa laterală.

Câteva minute mai târziu, Octavian Popescu a fost înlocuit de David Miculescu. Imediat după gol, el a simţit nişte dureri şi Mihai Pintilii nu a vrut să rişte nimic.

Până la meciul cu Rapid, Octavian Popescu nu avea în acest sezon decât două pase decisive în 26 de partide. Asta după ce în stagiunea precedentă, marcase 10 goluri şi oferise 4 assist-uri, în 38 de meciuri.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și