Închide meniul

Care este regretul lui Florinel Coman, înainte de Dinamo – FCSB: „Îmi pare rău”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 noiembrie 2023, 11:57

Care este regretul lui Florinel Coman, înainte de Dinamo – FCSB: Îmi pare rău”

Care este regretul lui Florinel Coman, înainte de Dinamo - FCSB

Florinel Coman / Profimedia

Care este regretul lui Florinel Coman, înainte de Dinamo – FCSB. „Mbappe” a dezvăluit motivul pentru care îi pare rău înaintea marelui duel cu echipa lui Ovidiu Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Dinamo și FCSB se va juca duminică, de la ora 20:30. Meciul va avea loc pe Arena Națională și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Care este regretul lui Florinel Coman, înainte de Dinamo – FCSB. Mesaj pentru Octavian Popescu

Înaintea meciului cu formația din Ștefan cel Mare, Florinel Coman a dezvăluit faptul că regretă accidentarea lui Octavian Popescu, care nu va juca în marele derby, după ce a avut probleme la naționala U21.

De asemenea, „Mbappe” a vorbit și despre duelul cu Dinamo, care se anunță a fi unul incendiar.

„Un derby incendiar, cum au fost toate derby-urile. Sperăm să ieșim victorioși. Ne așteaptă un meci greu, în deplasare, dar cred că putem aduce cele trei puncte.

Reclamă

Este bine că jucăm pe Arena Națională, cunoaștem terenul, e ca și cum am juca acasă. Cred că suntem favoriți, dacă ne uităm la clasament, dar în derby nu contează locurile din clasament.

De la începutul săptămânii se fac știri pe derby, se dau rezumatele, e o anumită presiune, dar e frumos, de asta te-ai apucat de fotbal, să joci asemenea derby-uri.

Îmi pare rău că Tavi s-a accidentat, știu cât de mult își dorea să joace acest derby. Sper să se întoarcă mai puternic decât a fost.

Reclamă 4 / 0/3

Ne prinde bine derby-ul, trebuie să legăm victoriile pentru a ne atinge obiectivul. Vine într-un moment bun, mă bucur pentru tot ce s-a întâmplat la națională, e un vis devenit realitate”, a spus Florinel Coman, înaintea duelului, potrivit digisport.ro.

Mihai Stoica, noi detalii despre starea lui Octavian Popescu. Jucătorul nu se va trata la Marijana

„MM” a dezvăluit faptul că Octavian Popescu nu se va trata la Marijana, deja celebră pentru modul prin care îi vindecă pe jucători. Totuși, oficialul vicecampioanei a dezvăluit că „Tavi” se va recupera în alt mod și a vorbit și despre perioada în care acesa va sta departe de teren.

„Tavi are un metalobism deosebit. El arde foarte rapid şi e dificil să pui masă musculară. E un băiat care arde atât de rapid. 

Tavi se putea vindeca la Marijana, leziunea e mică. Noi ne-am dus forţaţi de împrejurări, că erau meciuri importante cu jucători valoroşi. Sunt soluţii, iar el chiar trebuie să pună puţin pe el. 

Lotul arată bine. Normal, la o leziune 2A cum are el deja trebuie să se antreneze cu echipa în două săptămâni, dar a făcut-o de acum o săptămână”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și