Închide meniul

Mihai Stoica, noi detalii despre starea lui Octavian Popescu. Cât va lipsi de pe teren „perla” lui Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 24 noiembrie 2023, 8:56

Reclamă
Mihai Stoica, noi detalii despre starea lui Octavian Popescu. Cât va lipsi de pe teren perla” lui Gigi Becali

Mihai Stoica, noi detalii despre starea lui Octavian Popescu. Cât va lipsi de pe teren „perla” lui Gigi Becali

Octavian Popescu / Profimedia

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre starea lui Octavian Popescu. Managerul general al celor de la FCSB a vorbit despre accidentarea „perlei” lui Gigi Becal, dar și despre cât timp va lipsi acesta de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul vicecampioanei s-a accidentat la echipa națională U21 și nu a fost utilizat în partidele cu selecționatele similare ale Albaniei (meci câștigat de „tricolori” cu 5-0) și cu Elveția (2-2).

Mihai Stoica, noi detalii despre starea lui Octavian Popescu. Jucătorul nu se va trata la Marijana

„MM” a dezvăluit faptul că Octavian Popescu nu se va trata la Marijana, deja celebră pentru modul prin care îi vindecă pe jucători. Totuși, oficialul vicecampioanei a dezvăluit că „Tavi” se va recupera în alt mod și a vorbit și despre perioada în care acesa va sta departe de teren.

„Tavi are un metalobism deosebit. El arde foarte rapid şi e dificil să pui masă musculară. E un băiat care arde atât de rapid. 

Tavi se putea vindeca la Marijana, leziunea e mică. Noi ne-am dus forţaţi de împrejurări, că erau meciuri importante cu jucători valoroşi. Sunt soluţii, iar el chiar trebuie să pună puţin pe el. 

Reclamă

Lotul arată bine. Normal, la o leziune 2A cum are el deja trebuie să se antreneze cu echipa în două săptămâni, dar a făcut-o de acum o săptămână”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Având în vedere că Octavian Popescu nu este încă apt de joc, acesta va rata derby-ul cu Dinamo, care se va juca pe data de 26 noiembrie, de la ora 20:30. Derby-ul dintre cele două mari rivale va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica nu are linişte înainte de Dinamo – FCSB

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă şi a dezvăluit că Darius Olaru, Alexandru Pantea şi Risto Radunovic nu au efectuat prea multe antrenamente înaintea derby-ului, date fiind meciurile naţionalelor.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta susţine că nu se pune problema ca jucătorii să lipsească, însă subliniază că partida cu Dinamo este un derby, indiferent de poziţiile din clasament, astfel că orice se poate întâmpla.

MM a mai remarcat şi jocul bun al „câinilor” din duelul cu Universitatea Craiova, în ciuda înfrângerii suferite de roş-albi.

„Medicii noștri s-au pregătit cu cei mai buni. Noi vom avea toată peluza. Normal sunt vreo 10.000 de locuri disponibile, urmează inelul trei să se completeze… cât s-o completa. Ai noștri ar veni, dar nu poți veni când joci în deplasare în mijlocul fanilor adverși.

Jucătorii importanți nu prea s-au antrenat cu noi. Pantea a fost în Elveția, Olaru a jucat foarte puțin, Risto a jucat și el, nu știu. Până duminică nu e problemă, dar e derby.

Și cu Rapid noi păream favoriți, dar e derby. Lipsește Chiricheș, lipsește Tavi, îl ai pe Pantea sub vârstă. Am văzut Dinamo jucând frumos cu Universitatea Craiova”, a declarat Mihai Stoica, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și