Închide meniul

Ultimele detalii despre starea lui Florinel Coman, înainte de FCSB – Sepsi. Care sunt șansele ca vedeta lui Gigi Becali să joace

Alex Ioniță Publicat: 8 februarie 2024, 13:16

Reclamă
Ultimele detalii despre starea lui Florinel Coman, înainte de FCSB – Sepsi. Care sunt șansele ca vedeta lui Gigi Becali să joace

Florinel Coman poate înlocui un jucător de 60 de milioane de euro la Stuttgart

Florinel Coman / Profimedia

Ultimele detalii despre starea lui Florinel Coman, înainte de FCSB – Sepsi. Vedeta din atacul roș-albaștrilor a jucat răcit în duelul cu Farul Constanța, care s-a încheiat cu scorul de 1-1. Totuși, acesta a dorit neapărat să fie pe teren și a jucat, având probleme medicale, care au fost dezvăluite de Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre vicecampioana României și Sepsi Sf. Gheorghe este programată duminică, de la ora 20:30. Meciul contează pentru etapa cu numărul 25 a sezonului de Liga 1 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ultimele detalii despre starea lui Florinel Coman, înainte de FCSB – Sepsi

În cadrul duelului cu Farul Constanța, vedeta din atacul vicecampioanei a jucat răcit și a fost introdus pe teren în a doua repriză a duelului de pe Arena Națională.

Potrivit informațiilor oferite de iamsport.ro, Florinel Coman se simte mai bine și are șanse de „peste 90%” de a juca în duelul cu echipa patronată de Laszlo Dioszegi.

Totodată, Elias Charalambous se va putea baza și pe Darius Olaru pentru următoare partidă în Liga 1. Căpitanul vicecampioanei a fost suspendat pentru meciul cu Farul, dar va reveni în echipa tehnicianului cipriot.

Reclamă

Singurii jucători indisponibili pentru acest duel sunt Octavian Popescu și Adrian Șut. „Perla” de la FCSB a acuzat probleme la gleză, după cum a dezvăluit Mihai Stoica, în timp ce mijlocașul vicecampioanei este suspendat.

Florinel Coman, decizie incredibilă după ce a primit verdictul medicilor

Vedeta FCSB-ului a fost rezervă pe Arena Naţională. Şi-a făcut apariţia, pe banca de rezerve, cu un fular care îi acoperea mare parte din faţă şi urechile. A ales chiar să facă sacrificii uriaşe şi să intre după pauză. După ce Farul i-a egalat pe roş-albaştri, în prelungiri, Coman s-a prăbuşit emoţional. A vrut să îşi rupă şortul de pe el!

Mihai Stoica a venit cu dezvăluiri din interior şi a anunţat ce s-a întâmplat înaintea derby-ului de pe cel mai mare stadion al ţării.

Reclamă 4 / 0/3

„Coman, la 4 jumătate dimineaţa era la spital, la un consult ORL, pentru că nu dormise toată noaptea. La 11 am fost în camera lui şi erau 40 de grade acolo.

Tuşea şi îl durea rău în gât când înghiţea. Nu putea să mănânce. M-au sunat de acolo că are sinuzită, amigladele umflate şi el a zis că poate să joace.

La 4 jumătate dimineaţa era la spitalul Ponderas. Doctorul a zis <<Dacă tu crezi că ai super puteri, joacă>>. Şi el a zis că are super puteri”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Florinel Coman a fost providenţial pentru FCSB în această ediţie a Ligii 1. Jucătorul cotat la 5 milioane de euro a reuşit 10 goluri şi a oferit 8 pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și