Închide meniul

„La 4 dimineaţa era la spital!” Florinel Coman, decizie incredibilă după ce a primit verdictul medicilor: „Ai superputeri?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 februarie 2024, 22:05

Reclamă
„La 4 dimineaţa era la spital! Florinel Coman, decizie incredibilă după ce a primit verdictul medicilor: „Ai superputeri?

Florinel Coman, decizie incredibilă după ce a primit verdictul medicilor

Florinel Coman, criză de nervi / Captură Orange Sport

Florinel Coman a luat o decizie increidibilă după ce a primit verdictul medicilor. Atacantul ar fi fost sfătuit să nu joace în derby-ul FCSB – Farul, scor 1-1, din etapa a 24-a a Ligii 1. „Mbappe” nici nu a vrut să audă şi şi-a dorit cu orice preţ să fie în lotul lui Elias Charalambous şi să îşi ajute echipa în confruntarea cu campioana en-titre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta FCSB-ului a fost rezervă pe Arena Naţională. Şi-a făcut apariţia, pe banca de rezerve, cu un fular care îi acoperea mare parte din faţă şi urechile. A ales chiar să facă sacrificii uriaşe şi să intre după pauză. După ce Farul i-a egalat pe roş-albaştri, în prelungiri, Coman s-a prăbuşit emoţional. A vrut să îşi rupă şortul de pe el!

Florinel Coman, decizie incredibilă după ce a primit verdictul medicilor

Mihai Stoica a venit cu dezvăluiri din interior şi a anunţat ce s-a întâmplat înaintea derby-ului de pe cel mai mare stadion al ţării.

Coman, la 4 jumătate dimineaţa era la spital, la un consult ORL, pentru că nu dormise toată noaptea. La 11 am fost în camera lui şi erau 40 de grade acolo.

Tuşea şi îl durea rău în gât când înghiţea. Nu putea să mănânce. M-au sunat de acolo că are sinuzită, amigladele umflate şi el a zis că poate să joace.

Reclamă

La 4 jumătate dimineaţa era la spitalul Ponderas. Doctorul a zis <<Dacă tu crezi că ai super puteri, joacă>>. Şi el a zis că are super puteri„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Florinel Coman a fost providenţial pentru FCSB în această ediţie a Ligii 1. Jucătorul cotat la 5 milioane de euro a reuşit 10 goluri şi a oferit 8 pase decisive.

Gestul de frustrare făcut de Florinel Coman după golul încasat de FCSB

Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional în FCSB – Farul, după ce oaspeţii au restabilit egalitatea în prelungirile partidei de pe Arena Naţională. FCSB a condus încă din minutul 55, după autogolul lui Ganea, dar a fost egalată în al cincilea minut de prelungiri, atunci când Larie l-a învins pe Târnovanu din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după reuşita lui Ionuţ Larie, Florinel Coman a fost un car de nervi. În cele din urmă, partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Florinel Coman a avut o criză chiar pe teren, imediat după ce Farul Constanţa a egalat în prelungiri, prin Ionuţ Larie. Jucătorul celor de la FCSB a acceptat cu greu faptul că echipa sa a încasat un gol pe final de meci şi a vrut să îşi rupă şortul de pe el.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și