Închide meniul

Farul se întăreşte şi ea! Gică Hagi a adus un mijlocaş sud-american

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2023, 15:30

Reclamă
Farul se întăreşte şi ea! Gică Hagi a adus un mijlocaş sud-american

Iosif Rotariu laudă transferul efectuat de Farul Constanța

Marco Borgnino / Facebook

Farul se întăreşte şi ea. Gică Hagi a adus un mijlocaş sud-american, Marco Borgnino, în vârstă de 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Venirea argentinianului la Farul a fost anunţată de echipa constănţeană pe site-ul ei oficial. Borgnino a fost transferat de la Atletico de Rafaela, echipa oraşului natal al argentinianului.

Farul se întăreşte şi ea!

Începând de astăzi, Marco Borgnino este noul jucător al formației noastre. În vârstă de 25 de ani (1,76m), Borgnino este născut în Argentina, la Rafaela, și evoluează pe postul de mijlocaș stânga sau ofensiv.

În carieră a mai evoluat în țara natală pentru Rafaela, Estudiantes și CA Union, dar și în Portugalia, pentru Nacional.

Mult succes în alb-albastru, Marco!”, a transmis Farul Constanţa pe site-ul ei.

Reclamă

Gică Hagi se pregăteşte să readucă un nou jucător la malul mării! Farul negociază cu o formaţie din Ungaria

Gică Hagi se pregăteşte să readucă un nou jucător la malul mării. Lyes Houri este aproape de a semna cu Farul Constanţa.

Francezul de 27 de ani a mai evoluat sub comanda lui Hagi la Viitorul Constanţa în perioada iulie 2018 – ianuarie 2020. În prezent, el este legitimat la MOL Fehervar, formaţie din Ungaria.

După ce i-a readus pe Romario Benzar, Rivaldinho şi Damien Dussaut, ultimul rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Rapid, Farul este aproape să readucă un alt jucător la malul mării.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit gsp.ro, campioana României negociază cu MOL Fehervar pentru aducerea lui Lyes Houri, mijlocaşul francez care a mai evoluat la Viitorul în perioada iulie 2018 – ianuarie 2020. Houri nu s-a impus la formaţia din Ungaria şi caută să îşi relanseze cariera sub comanda lui Hagi. În sezonul 2021/22, Houri a fost împrumutat de MOL Fehervar la Universitatea Craiova.

În perioada petrecută la Viitorul, Houri a marcat 5 goluri şi a oferit 8 pase de gol în cele 58 de meciuri pe care le-a disputat în tricoul echipei lui Gică Hagi. În sezonul recent încheiat, Houri a evoluat în 19 partide pentru formaţia din Ungaria, reuşind 2 pase de gol.

Reacţia oficialilor de la Fiorentina, despre viitorul lui Louis Munteanu

Reacţia oficialilor de la Fiorentina, despre viitorul lui Louis Munteanu, nu a întârziat să apară. Joe Barone, managerul general al clubului din Serie A, a avut doar cuvinte de laudă pentru internaţionalul român, dând astfel de înţeles că acesta ar putea reveni la clubul de care aparţine, în această vară.

Louis Munteanu a fost unul dintre jucătorii de bază de la Farul, în sezonul în care constănţenii au reuşit să câştige titlul. Atacantul de 20 de ani a fost împrumutat de Gică Hagi de la Fiorentina, la startul stagiunii, însă „Regele” îl mai doreşte pentru încă un sezon.

Oficialii celor de la Fiorentina se gândesc deja la sezonul viitor, şi astfel iau în calcul ce jucători vor reveni din împrumuturi la echipă. Joe Barone, managerul general al clubului din Serie A, l-a menţionat pe Louis Munteanu, ca fiind un jucător extrem de interesant.

”Trebuie să vedem ce jucători avem la dispoziție și cum ne putem îmbunătăți lotul. Am crescut la nivelul golurilor marcate. În atac, avem câțiva jucători împrumutați care au crescut, precum Munteanu, care a câștigat titlul în România și este la naționala de seniori.

Munteanu este un exemplu de jucător interesant pe care îl avem sub contract”, a declarat Joe Barone, pentru tuttomercatoweb.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și