Închide meniul

Cât costă biletele pentru FCSB – Rapid. Roş-albaştrii au pus preţuri de trei ori mai mari, la peluză, decât la meciul cu UTA

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 octombrie 2022, 18:11

Cât costă biletele pentru FCSB – Rapid. Roş-albaştrii au pus preţuri de trei ori mai mari, la peluză, decât la meciul cu UTA

Jandarmeria, reacţie după acuzele aduse de fanii Rapidului

Fanii au făcut show la meciul tur dintre Rapid şi FCSB / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

S-a aflat cât costă biletele pentru FCSB – Rapid, derby-ul din etapa a 17-a a Ligii 1. Meciul este programat pe 6 noiembrie, de la ora 21:00, şi va fi în format LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mărit preţurile faţă de ultima partidă disputată acasă, cu UTA. Dacă împotriva arădenilor un bilet la peluză a costat 10 lei, cine vrea să vadă meciul cu Rapid trebuie să plătească de trei ori mai mult. La Tribuna 2, acestea au fost mărite de la 20 de lei la 50 de lei.

Cât costă biletele pentru FCSB – Rapid

FCSB anunță că a pus în vânzare, online, biletele pentru partida cu FC Rapid 1923, contând pentru etapa a 17-a din sezonul 2022-2023 al Superligii.

Tichetele sunt disponibile pe www.bilete-fcsb.ro, la următoarele prețuri:

VIP 1 – 120 LEI
VIP 2 – 100 LEI
VIP 3 – 75 LEI
TRIBUNA 2 – 50 LEI
PELUZA – 30 LEI

Reclamă

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 6 noiembrie, la ora 14:00.

Programul caselor de bilete de la Arena Națională va fi următorul:
– VINERI – 4NOIEMBRIE – 11:00 – 19:00 – BULEVARDUL BASARABIA
– SÂMBĂTĂ – 5 NOIEMBRIE – 11:00 – 19:00 – BULEVARDUL BASARABIA
– DUMINICĂ – 6 NOIEMBRIE – 11:00 – 21:00 – BULEVARDUL BASARABIA, STR. MAIOR CORAVU

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de la Arena Națională. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului. Vă așteptăm alături de noi!„, se anunţă în comunicatul postat de FCSB pe contul de Facebook.

La meciul tur, din Giuleşti, fanii au plătit 30 de lei pentru un bilet la peluză. Tichetele de la Tribuna a II-a au costat 45 de lei (periferic) şi 55 de lei (central). Jucătorii lui Adi Mutu au câştigat atunci cu 2-0. Dugandzic (19) şi Săpunaru (40) au înscris golurile victoriei.

Mihai Stoica, „săgeţi” către rivalii de la Rapid

Mihai Stoica, „săgeţi” către rivalii de la Rapid după primele meciuri din Cupa României. FCSB a fost nevoită să facă o deplasare la Arad pentru a juca cu UTA, în timp ce Rapid a evoluat pe Giuleşti partida considerată a fi în deplasare, cu Dumbrăviţa.

Şi Gică Hagi s-a plâns că Farul a trebuit să facă o deplasare de 400 de kilometri pentru a juca partida cu CSM Alexandria.

Reclamă

Nu ne lamentăm, dar nu e ușor să ne deplasăm. Uite, Rapid a jucat acasă că Dumbrăvița, cu Afumați, că așa e frumos. Trebuia să joace pe orice stadion aproape de Dumbrăvița! Sunt niște chestii în neregulă.

Nu poate nimeni să-i explice lui Hagi de ce el trebuie să meargă la Alexandria, iar Dumbrăvița merge în Giulești. Măcar dacă mergeau pe Arcul de Triumf. Chiar nu e ok.

Noi mergem la Suceava și aduc nocturnă mobilă. Am mers la Baia Mare, la Hunedoara, la fel. Noi suntem Steaua, indiferent de ce spun alții, d-aia umplem stadioanele peste tot”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
  • FCSB – Rapid, derby-ul din etapa a 2-a a returului sezonului regulat
  • Cât costă biletele pentru duelul de pe Arena Naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și