Închide meniul
Foto

Cât de mult l-a tras în jos viața extrasportivă pe Florinel Coman. Gigi Becali, ultim avertisment pentru starul FCSB-ului

Publicat: 5 ianuarie 2024, 23:01

Reclamă
Cât de mult l-a tras în jos viața extrasportivă pe Florinel Coman. Gigi Becali, ultim avertisment pentru starul FCSB-ului

Soţia lui Florinel Coman, mesaj tăios chiar de ziua starului de la FCSB

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc / Instagram

Gigi Becali a dezvăluit cât de mult l-a tras în jos viața extrasportivă pe Florinel Coman. Patronul FCSB-ului i-a transmis un ultim avertisment starului de la FCSB, căruia în cere să se concentreze numai la fotbal pentru a semna cu unul dintre granzii Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preparatorul fizic al liderului din Liga 1 a afirmat că „Mbappe” Coman a pierdut trei ani importanți din carieră din cauza a ceea ce făcea în afara terenului. Gigi Becali i-a dat dreptate lui Thomas Neubert și asigură că atacantul de la FCSB este acum pe drumul cel bun.

Cât de mult l-a tras în jos viața extrasportivă pe Florinel Coman

Florinel Coman face cel mai bun sezon al carierei. În 19 meciuri din Liga 1 are 9 goluri și 8 pase decisive. Poate pleca încă din această iarnă, dacă i se achită clauza de reziliere de 5 milioane de euro.

(n.r. Thomas Neubert a declarat că Florinel Coman a pierdut trei ani din carieră din cauza stilului de viață pe care îl are) Da, așa cred și eu. Eu cred că Florinel, dacă nu avea viața pe care o duce acum, ajungea la echipe mari. Dar nu e târziu”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Thomas Neubert a fost cel care a vorbit deschis despre „schimbarea la față” a internaționalului român. În vara anului trecut, Florinel Coman s-a căsătorit cu Ioana Timofeciuc. O lună mai târziu a devenit tată.

Reclamă

Un jucător cu atât de mare talent și atât de mare potențial… Florinel Coman a pierdut trei ani din carieră. Acum, de șapte-opt luni, este foarte profesionist și în carieră, și în viața extrasportivă. Înainte, Florinel Coman era catastrofal.

Cred că a fost înainte cu un grup de prieteni care-l trăgea în jos. A fost și accidentat, dar de ce a fost accidentat de două-trei ori? Din cauza vieții extrasportive. Acum e perfect”, a spus Thomas Neubert într-un podcast.

Florinel Coman, în vacanță cu Nicolae Stanciu, Alex Băluță și Vlad Chiricheș

Nicolae Stanciu a publicat o nouă poză de colecţie din vacanţa în care se află cu Florinel Coman şi Alex Băluţă. Ieri, Florinel Coman a postat o poză alături de Nicolae Stanciu şi de Alex Băluţă, din vacanţă.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheş şi soţia lui li s-au alăturat şi ei celor 3 cupluri în vacanţa de vis. Chiricheş şi partenera lui de viaţă au apărut în imaginea publicată de Stanciu pe Instagram.

Împreună cu poza în care cele 4 cupluri apar împreună, Nicolae Stanciu a postat şi o altă imagine, în care apare alături de soţia lui, de Florinel Coman, de Alex Băluţă şi de partenerele de viaţă ale acestora.

Pozele publicate de Nicolae Stanciu pe Instagram au adunat rapid mii de like-uri pe reţeaua de socializare, la doar câteva ore de când au fost postate.

Mihai Stoica a avut, ieri, o reacţie fabuloasă atunci când i-a văzut pe Florinel Coman, Alex Băluţă şi Nicolae Stanciu împreună în vacanţă. „Ce brigadă! Începem anul ofensiv. La mulţi ani!”, a reacţionat Mihai Stoica pe Instagram.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și