Închide meniul

„Cât este bugetul de transferuri la Dinamo?” Andrei Nicolescu a dezvăluit strategia pentru salvarea de la retrogadare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2023, 9:00

„Cât este bugetul de transferuri la Dinamo? Andrei Nicolescu a dezvăluit strategia pentru salvarea de la retrogadare

Andrei Nicolescu, pus la zid după campania de transferuri de la Dinamo

Andrei Nicolescu, după un meci al lui Dinamo / Antena Sport

Andrei Nicolescu a dezvăluit strategia pentru salvarea de la retrogadare a lui Dinamo. „Câinii” sunt pe penultimul loc în Liga 1 şi tocmai au obţinut cea de-a treia victorie stagională. Au învins-o pe FC Botoşani şi speră să reducă diferenţa faţă de celelalte echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se poate apropia la 7 puncte de Poli Iaşi, dacă reuşeşte să încheie anul cu o victorie acasă, cu FC Voluntari. Meciul va fi luni, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Andrei Nicolescu a dezvăluit strategia pentru salvarea de la retrogadare a lui Dinamo

Administratorul special al grupării din Ştefan cel Mare anunţă că se pregătesc mutări importante în lot, pentru a reuşi îndeplinirea obiectivului. A crescut bugetul de salarii, în încercarea de a putea convinge jucătorii doriţi de Zeljko Kopic.

(Cât este bugetul de transferuri la Dinamo?) Este o discuție care nu știu dacă are un răspuns corect! Dacă se va pune problema să plătim anumite sume de transfer pentru anumite opțiuni pe care le avem, atunci se va discuta și acest lucru. Nu excludem acest lucru.

Dacă vorbim de salarii, vorbim deja de o anumită creștere a bugetului de salarii, pentru jucătorii pe care îi vom aduce, care nu impactează mult pentru că se compensează cu anumite salarii ale jucătorilor care vor pleca„, a declarat Andrei Nicolescu la playsport.ro.

Reclamă

Jefte Betancor şi Ionuţ Nedelcearu ar fi doi dintre jucătorii cu care negociază şefii lui Dinamo. „Câinii” încearcă să transfere patru fotbalişti în perioada de mercato.

Nu pot să vă spun dacă Jefte Betancor este pe lista noastră. Avem mai multe opțiuni, când o să definitivăm o să vă anunțăm. Sunt niște nume care pentru nivelul lui Dinamo și nivelul campionatului reprezintă transferuri bune.

E clar că Dinamo a suferit foarte tare în zona reușitelor. A marcat foarte puține goluri. Plecând de la asta e evident că ne-am creat strategia pentru a aduce în echipă calitate pentru a pune partea din atac în situații foarte bune de a marca.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă plecăm de la asta, toate departamentele din echipă pot fi îmbunătățite. Sunt vreo patru posturi pe care căutăm…„, a spus Nicolescu.

Dinamo negociază cu Gigi Becali pentru transferul lui Dorin Rotariu!

Dinamo negociază cu Gigi Becali pentru transferul lui Dorin Rotariu. Oficialii grupării din Ștefan cel Mare doresc să îl aducă înapoi pe atacantul care a semnat în această toamnă cu vicecampioana României.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, oficialii lui Dinamo au pornit negocierile cu Gigi Becali, pentru un eventual transfer al lui Dorin Rotariu.

După primul contact dintre marile rivale s-a stabilit ca mai multe detalii ale unei posibile mutări să fie discutate la finalul acestei săptămâni.

Rotariu mai are contract cu FCSB până în vara anului viitor, dar acest lucru nu ar trebui să fie o problemă pentru Dinamo. Gigi Becali este deja hotărât să îl lase să plece liber de contract din lotul lui Elias Charalambous, pentru a nu-i mai plăti salariul până în vară.

Totuși, salariul ar fi cea mai mare problemă pentru clubul din Ștefan cel Mare. În momentul de față, Dorin Rotariu câștigă suma de 20.000 de euro, lunar, la FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și