Închide meniul

Dinamo negociază cu Gigi Becali pentru transferul lui Dorin Rotariu! „Câinii” pregătesc lovitura iernii

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 21:20

Reclamă
Dinamo negociază cu Gigi Becali pentru transferul lui Dorin Rotariu! Câinii” pregătesc lovitura iernii

Dinamo negociază cu Gigi Becali pentru transferul lui Dorin Rotariu

Dorin Rotariu / Hepta

Dinamo negociază cu Gigi Becali pentru transferul lui Dorin Rotariu. Oficialii grupării din Ștefan cel Mare doresc să îl aducă înapoi pe atacantul care a semnat în această toamnă cu vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a ajuns de puțin timp la echipa pregătită de Elias Charalambous, Rotariu a intrat în dizgrațiile patronului. Gigi Becali a spus deja că fostul dinamovist va pleca de la FCSB în această iarnă, iar acum formația „alb-roșie” a pornit negocierile cu rivalii.

Dinamo negociază cu Gigi Becali pentru transferul lui Dorin Rotariu. Anunț important pentru fanii „câinilor”

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, oficialii lui Dinamo au pornit negocierile cu Gigi Becali, pentru un eventual transfer al lui Dorin Rotariu.

După primul contact dintre marile rivale s-a stabilit ca mai multe detalii ale unei posibile mutări să fie discutate la finalul acestei săptămâni.

Rotariu mai are contract cu FCSB până în vara anului viitor, dar acest lucru nu ar trebui să fie o problemă pentru Dinamo. Gigi Becali este deja hotărât să îl lase să plece liber de contract din lotul lui Elias Charalambous, pentru a nu-i mai plăti salariul până în vară.

Reclamă

Totuși, salariul ar fi cea mai mare problemă pentru clubul din Ștefan cel Mare. În momentul de față, Dorin Rotariu câștigă suma de 20.000 de euro, lunar, la FCSB.

Sursa citată anterior anunță faptul că, în momentul de față, cel mai bine plătit jucător din lotul lui Dinamo este Lucas Alves. Acesta ar încasa suma de 8.000 de euro.

Gigi Becali a trecut un alt jucător de la FCSB pe lista neagră!

Gigi Becali a trecut un alt jucător de la FCSB pe lista neagră! Patronul FCSB-ului vrea să renunţe şi la un mijlocaş pe care spunea că îl va păstra.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba de Damjan Djokovic. Becali a declarat acum că s-a convins şi de Djokovic şi că vrea să se despartă şi de el. Djokovic a intrat pe teren, în meciul FCSB – Hermannstadt 3-0, abia în minutul 76 al partidei, înlocuindu-l pe Adrian Şut.

„Să vedem, că o să ne despărțim de vreo câțiva jucători. Djokovic, Rotariu, Ganea, o să ne despărțim de ei. (n.r. Djokovic pe lista neagră?) Da, păi ce să facem?

Am zis că nu ne despărțim de Djokovic că mai aveam două meciuri de jucat. Am zis ca să nu știe. Djokovic este pe lista despărțirilor din iarnă. Facem selecție, selecție! Crema, crema!”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali spunea, recent, că de Damjan Djokovic se va folosi şi în a doua parte a acestui sezon. Dinamo şi-a manifestat interesul pentru Djokovic, dar un impediment uriaş în calea transferului e reprezentat de salariul mare pe care îl are croatul şi pe care „câinii” nu şi l-ar permite.

”Am zis că nu-l doresc pe Djokovic? Nu, tată, de el mă folosesc. E un jucător de care nu vreau să scap. Nu, să-l ia pe Rotariu (n.r.: Dinamo). De ce să nu-l primească, dacă au nevoie de jucător?”, a spus Gigi Becali, potrivit iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și