Închide meniul

Gigi Becali, mesaj clar despre Alexandru Băluţă: „Vreau mai mult!” Motivul pentru care mijlocaşul este schimbat la pauză

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 august 2023, 18:34

Gigi Becali, mesaj clar despre Alexandru Băluţă: „Vreau mai mult! Motivul pentru care mijlocaşul este schimbat la pauză

Alexandru Băluţă poate juca cu Farul

Alexandru Băluţă, în timpul unui meci la FCSB/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES/ Hepta

Gigi Becali a transmis un mesaj clar despre Alexandru Băluţă. Patronul de la FCSB susţine este mulţumit de mijlocaşul transferat în această vară, însă are alte aşteptări de la el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă a fost titular în toate cele patru meciuri ale FCSB-ului din acest start de sezon. În ultimele trei partide, mijlocaşul a fost înlocuit mereu la pauză de către oficialii roş-albaştri.

Gigi Becali, mesaj clar despre Alexandru Băluţă

Gigi Becali a analizat prestaţiile lui Alexandru Băluţă şi s-a declarat mulţumit. Cu toate acestea, latifundiarul din Pipera îşi doreşte mai mult de la mijlocaş, fiind convins de calitatea acestuia.

De asemenea, Gigi Becali a dezvăluit şi motivul pentru care Băluţă a fost schimbat la pauză, în ultimele trei meciuri ale FCSB-ului. Patronul roş-albaştrilor susţine că s-a apelat la schimbarea acestuia pentru a i se face loc lui Andrea Compagno, pe postul de atacant.

„Sunt mulțumit de Băluță, dar una e că ești mulțumit, alta e că așteptai la ceva mai mult. Mulțumit sunt, el joacă, aleargă, face pressing, joacă repede. Dar vreau mai mult, vreau ce făcea el. Vreau să alerge cu mingea la picior, nu doar pasă, pasă, pasă. El poate asta. Vreau să urce cu mingea la picior, cu pași mici.

Reclamă

L-am scos la pauză că ei îl folosesc ca vârf. Nu poți să îl lași pe Compagno, e jucător de care ai nevoie în cupele europene, ai nevoie de forță. Și atunci nu poți să îl lași pe Băluță, trebuie să îl joci și pe Compagno.

Vreau mai mult de la el, l-am încercat inter, nu a fost cine știe ce, dar eu tot inter îl vreau pe el. Ei zic că e mai bine atacant, face bine pressing. Am făcut ca ei, nu fac doar ca mine. M-au convins, am câștigat trei meciuri, a fost bine Băluță, am făcut ca ei. Mai mult ca ei fac, e adevărat că fac eu echipa, dar dacă ei îmi spun un lucru, nu îi refuz niciodată”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Alexandru Băluţă nu a avut emoţii la debutul în tricoul lui FCSB

Alexandru Băluţă nu a avut emoţii la debutul în tricoul lui FCSB. Vicecampioana României a debutat cu dreptul în noul sezon din Liga 1. Echipa lui Elias Charalambous s-a impus fără mari emoţii în faţa celor de la FC U Craiova 1948, într-o partidă care a avut loc la Târgu Jiu.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur că a fost un debut cu dreptul pentru noi, sunt importante cele 3 puncte, nu contează cu cine jucăm. M-am gândit foarte puţin (n.r. la adversar), m-am gândit la jocul meu şi sunt fericit pentru cele 3 puncte.

Nu ştiu de ce v-a surprins, acum 5 ani am jucat la Craiova 9 fals. Ne place să combinăm, cei de la Craiova au lăsat spaţii foarte mari şi am profitat. Pot să joc pe orice post şi sunt pregătit să joc oriunde mă va pune Mister.

Mi-a fost uşor să mă integrez pentru că ştiu majoritatea jucătorilor. Au calitate, îmi place că îmi exploatează foarte bine calităţile şi sunt sigur că pot face meciuri mai bune decât acesta.

(n.r. despre derby-ul cu Dinamo) Noi ne concentrăm pe jocul nostru, au o echipă destul de bună, sunt destul de închegaţi, au suporterii în spate. Indiferent unde vom juca, aştept să fie plin stadionul şi vom da totul pentru cele 3 puncte”, a declarat Alexandru Băluţă, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și