Închide meniul

Cătălin Cîrjan a trecut prin momente dificile, până să ajungă la Rapid: „Am avut două operații!” Ce spune despre Adrian Mutu

Viviana Moraru Publicat: 30 iunie 2023, 8:55

Reclamă
Cătălin Cîrjan a trecut prin momente dificile, până să ajungă la Rapid: Am avut două operații!” Ce spune despre Adrian Mutu

Cătălin Cîrjan, mesaj clar după ce a debutat la Rapid

Cătălin Cîrjan, în timpul unui interviu

Cătălin Cîrjan a trecut prin momente dificile, până să ajungă la Rapid. Mijlocașul ofensiv de 20 de ani a suferit două accidentări extrem de grave, motiv pentru care a ajuns de două ori pe masa de operație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul lui Cătălin Cîrjan este una dintre loviturile date de Rapid pe piața transferurilor. Giuleștenii au reușit să-l împrumute pe jucător în această vară de la Arsenal, cu opțiune de transfer definitiv la finalul sezonului.

Cătălin Cîrjan a trecut prin momente dificile, până să ajungă la Rapid

Cătălin Cîrjan a dezvăluit că atât la vârsta de 14 ani, cât și la vârsta de 18 ani, a suferit accidentări grave la nivelul genunchilor, motiv pentru care de altfel s-a ales cu o cicatrice vizibilă la genunchiul stâng.

De asemenea, Cîrjan a vorbit și despre partea financiară din fotbal. Acesta a dezvăluit că nu este interesat de sumele colosale care se învârt în fotbalul englez, motiv pentru care banii pe care îi câștigă se duc direct familiei sale.

Pe de altă parte, Cîrjan a mai mărturisit și de ce nu vrea să-și facă tatuaje, și totodată, a dezvăluit că se mai uită la videoclipuri cu Adrian Mutu, antrenorul său de la Rapid, de pe vremea când acesta era jucător.

Reclamă

Cred că o trăsătură puternică a caracterului meu este că am personalitate. Sunt puternic, am trecut peste mari probleme. Am accidentări la ambii genunchi, vedeți și dumneavoastră urmele. La 14 ani la genunchiul drept și la 18 ani la genunchiul stâng, ligamente încrucișate. Am fost puternic și-am trecut peste ambele operații.

Cătălin Cîrjan: „N-am avut un idol!”

Nu am tatuaje și nu mă gândesc să-mi fac. Dacă Dumnezeu ne-a lăsat așa, cu pielea asta, așa trebuie să fim, asta m-au învățat părinții mei.

Banii? Nu-mi pasă, nu mă gândesc la ei. Banii intră familiei mele, eu joc fotbal, fac ceea ce iubesc, îmi este de ajuns. Da, sunt bani mulți de tot în Anglia, dar nu mi-e mintea la asta. Nu mă atrag hainele de firmă, bijuterii, altele, sunt bucuros doar să fiu pe terenul de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Mă mai uit acum la videouri pe YouTube, ale domnilor Mutu sau Chivu, dar n-am un idol, iau ce este mai bun de la fiecare. Când eram mic, tata mi-a cumpărat un tricou cu numele și numărul lui Thierry Henry de la Arsenal, a fost și acesta un semn! Așa am prins drag de fotbal, iar peste ani am ajuns la Arsenal”, a declarat Cătălin Cîrjan, pentru gsp.ro.

Mesajul lui Arsenal pentru Cătălin Cîrjan, după ce a fost împrumutat la Rapid

Mesajul lui Arsenal pentru Cătălin Cîrjan, după ce a fost împrumutat la Rapid. „Tunarii” au anunţat pe site-ul oficial că l-au împrumutat pe Cîrjan la Rapid.

Formaţia de pe Emirates a i-a urat mult succes lui Cîrjan în Giuleşti şi a anunţat că va urmări cu interes dezvoltarea sa la echipa pregătită de Adrian Mutu.

Cătălin Cîrjan s-a alăturat echipei din prima ligă a României, FC Rapid Bucureşti, sub formă de împrumut pentru un sezon.

Internaţionalul român de 20 de ani s-a alăturat academiei noastre în iulie 2019, venind de la Viitorul Domneşti.

Cătălin s-a bucurat de un sezon 2022/23 pozitiv care a început cu un nou contract, după care a evoluat în 23 de partide în toate competiţiile pentru academia noastră şi a înscris şi trei goluri în tot acest timp.

Pe lângă antrenamentele pe care le-a efectuat alături de prima echipă, Cătălin a făcut parte şi din lotul echipei pentru patru meciuri din Europa League sezonul trecut.

Reclamă

Îi dorim lui Cătălin mult succes la Rapid Bucureşti în acest sezon şi vom urmări cu interes dezovltarea sa”, a anunţat Arsenal pe site-ul oficial.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și