Închide meniul

Mesajul lui Arsenal pentru Cătălin Cîrjan, după ce a fost împrumutat la Rapid: „Vom urmări cu interes”

Alex Masgras Publicat: 26 iunie 2023, 18:13

Reclamă
Mesajul lui Arsenal pentru Cătălin Cîrjan, după ce a fost împrumutat la Rapid: „Vom urmări cu interes

Mesajul lui Arsenal pentru Cătălin Cîrjan

Cătălin Cîrjan, în tricoul lui Arsenal / ProfiMedia

Mesajul lui Arsenal pentru Cătălin Cîrjan, după ce a fost împrumutat la Rapid. „Tunarii” au anunţat pe site-ul oficial că l-au împrumutat pe Cîrjan la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia de pe Emirates a i-a urat mult succes lui Cîrjan în Giuleşti şi a anunţat că va urmări cu interes dezvoltarea sa la echipa pregătită de Adrian Mutu.

Mesajul lui Arsenal pentru Cătălin Cîrjan, după ce a fost împrumutat la Rapid: „Vom urmări cu interes”

Chiar dacă Rapid a anunţat deja sosirea lui Cîrjan în Giuleşti, care s-a alăturat noilor săi colegi şi a plecat în cantonamentul din Slovacia, anunţul oficial al celor de la Arsenal a venit în cursul zilei de luni:

„Cătălin Cîrjan s-a alăturat echipei din prima ligă a României, FC Rapid Bucureşti, sub formă de împrumut pentru un sezon.

Internaţionalul român de 20 de ani s-a alăturat academiei noastre în iulie 2019, venind de la Viitorul Domneşti.

Reclamă

Cătălin s-a bucurat de un sezon 2022/23 pozitiv care a început cu un nou contract, după care a evoluat în 23 de partide în toate competiţiile pentru academia noastră şi a înscris şi trei goluri în tot acest timp.

Pe lângă antrenamentele pe care le-a efectuat alături de prima echipă, Cătălin a făcut parte şi din lotul echipei pentru patru meciuri din Europa League sezonul trecut.

Îi dorim lui Cătălin mult succes la Rapid Bucureşti în acest sezon şi vom urmări cu interes dezovltarea sa”, a anunţat Arsenal pe site-ul oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Cătălin Cîrjan, cu gândul la derby-urile cu Dinamo după ce a semnat cu Rapid

Cătălin Cîrjan s-a declarat nerăbdător, înaintea derby-urilor cu Dinamo din următorul sezon de Liga 1. Rapidiștii s-au întâlnit cu rivalii din Ștefan cel Mare la aeroport, „câinii” plecând și ei de asemenea în cantonament.

Cîrjan, împrumutat de Rapid pentru un sezon de la Arsenal, a declarat că nu simte nicio presiune, declarând că a fost foarte bine primit de jucători în vestiarul Rapidului.

De asemenea, mijlocașul de 20 de ani a declarat că își dorește titlul alături de giuleșteni, mărturisind totodată, că cei de la Arsenal i-au vorbit la superlativ despre Adrian Mutu.

„Toate derby-urile sunt frumoase. De-abia aștept să joc, sunt sigur că va fi un stadion plin, o atmosferă frumoasă, și abia aștept să o batem (n.r. – pe Dinamo)!

Nu există presiune, nu există emoții. M-am apucat de fotbal de plăcere, ăsta e visul meu. Mi-am cunoscut colegii, m-au primit foarte bine. E un grup unit și abia aștept să încep sezonul cu ei. Toți sunt niște băieți extraordinari și încerc să învăț ce pot de la fiecare.

Ieri (n.r. – de centenar) a fost o zi specială, n-am trăit niciodată așa ceva. Abia aștept să aud fanii la primul nostru meci.

Reclamă

Nu mă gândesc foarte mult la obiectivele mele personale. O să dau tot ce am mai bun pe teren și sper să câștigăm titlul. Vreau să demonstrez pe teren ce pot.

Chiar și cei de la Arsenal mi-au spus de domnul Mutu că a fost o legendă. Sper să ajung și eu la nivelul dânsului”, a declarat Cătălin Cîrjan, la aeroport, la plecarea în cantonament.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și