Închide meniul

Cătălin Cîrjan, după ce a fost decisiv în Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Sperăm să intrăm în playoff! Arătăm foarte bine”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 septembrie 2024, 23:17

Reclamă
Cătălin Cîrjan, după ce a fost decisiv în Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Sperăm să intrăm în playoff! Arătăm foarte bine

Cătălin Cîrjan, după ce a fost decisiv în Dinamo - Unirea Slobozia 1-0

Hakim Abdallah şi Cătălin Cîrjan / Profimedia Images

Cătălin Cîrjan a avut un discurs optimist după ce a fost decisiv în Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cîrjan a anunţat că Dinamo îşi propune să ajungă în playoff şi s-a arătat mulţumit de modul în care joacă echipa sa. Dinamo a ajuns pe locul 3 în clasament după victoria la limită cu Unirea Slobozia.

Cătălin Cîrjan, după ce a fost decisiv în Dinamo – Unirea Slobozia 1-0

„Cred că am făcut mai multe faze în prima repriză. A doua repriză a fost mai greu, am alergat unul pentru altul. Cei care au intrat, au făcut-o bine. Cine intră să joace pentru Dinamo în faţa suporterilor dă totul. Au avut ocazii, Golubovic şi-a făcut treaba şi ne-a salvat în două trei faze. Mi se pare frumos autocarul, avem toate condiţiile. Sperăm să intrăm în playoff şi vom vedea acolo ce va fi. Muncim zi de zi şi cred că arătăm foarte bine acum„, a spus Cătălin Cîrjan la digisport.ro.

Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1!

Dinamo Bucureşti a învins-o pe Unirea Slobozia cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost înscris de Cătălin Cîrjan (32), din centrarea kosovarului Astrit Selmani.

Dinamo a avut o bară, în min. 40, prin Gheorghi Milanov. În min. 73, fundaşul mexican Paolo Medina a respins de pe linia porţii şutul lui Eddy Gnahore. Dinamo a câştigat toate cele patru meciuri de acasă din acest sezon. Unirea, echipă antrenată de ex-dinamovistul Adrian Mihalcea, venea după două victorii consecutive.

Reclamă
Reclamă

FC Dinamo Bucureşti – Unirea Slobozia 1-0 (1-0), Stadion Arcul de Triumf – Bucureşti
A marcat: Cătălin Cîrjan (32).
Arbitru: Andrei Moroiţă (Ploieşti); arbitri asistenţi: Florian Alexandru Vişan (Galaţi), Daniel Vlase (Galaţi); al patrulea oficial: Ionela Alina Peşu (Mangalia)
Arbitru video: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitru asistent video: Mircea Orbuleţ (Bucureşti)
Observatori: Andrei Ioniţă (Bucureşti) – CCA, Marian Ivan (Braşov) – LPF

Reclamă
Recomandări

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:00 14 sept.

VIDEOArouca – Sporting 0-3 a fost în AntenaPLAY. Campioana continuă seria perfectă în Liga Portugal

23:39

Zeljko Kopic, prima reacție după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0! Ce a spus despre golul lui Cîrjan

23:33

Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „A fost ca o fiară! S-a câştigat cu inima meciul!”

23:07

Adrian Mihalcea s-a plâns de condițiile de pe „Arcul de Triumf”, după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Terenul, execrabil!”

22:57

Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1!

22:45

Daniel Pancu a primit o lecție incredibilă de la Mircea Lucescu: „L-am înjurat de la Iași până la București”

1 VIDEOCharles Leclerc, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului 2 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni 3 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 din Azerbaidjan au fost în AntenaPLAY! Richard Verschoor, cel mai rapid pilot 5 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 6 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României
Citește și