Închide meniul
VIDEO

Cătălin Cîrjan, gol fabulos pentru Dinamo! Execuţie de senzaţie a noului decar de la Dinamo

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iunie 2024, 20:00

Reclamă
Cătălin Cîrjan, gol fabulos pentru Dinamo! Execuţie de senzaţie a noului decar de la Dinamo

Cătălin Cîrjan, gol fabulos pentru Dinamo

Cătălin Cîrjan, în momentul şutului / Captură Youtube

Cătălin Cîrjan a înscris un gol fabulos pentru Dinamo, în cantonamentul din Slovenia. Mijlocaşul de 21 de ani a reuşit o execuţie de senzaţie în amicalul cu NK Domzale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător al Rapidului şi-a regăsit pofta de gol şi impresionează în tricoul alb-roşu. Decarul lui Zeljko Kopic a marcat cu un şut în vinclu.

Cătălin Cîrjan, gol fabulos pentru Dinamo

„Câinii” au primit gol în startul confruntării cu NK Domzale, dar au restabilit egalitatea prin Cîrjan.

După un corner, mingea a ajuns în marginea careului la Cătălin Cîrjan. Fotbalistul care a jucat la juniorii lui Arsenal nu a stat pe gânduri şi a şutat impecabil. Portarul advers nu a avut nicio şansă!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI CÎRJAN, PENTRU 1-1!

Reclamă
Reclamă 4

Care a fost echipa de start a lui Dinamo:

Adnan Golubovic – Cristian Costin, Kennedy Boateng, Josue Homawoo, Raul Opruț – Eddy Gnahore, Cătălin Cîrjan, Giorgi Milanov – Politic Dennis (C), Astrit Selmani, Neagu Petru

Dinamo mai are de jucat în Slovenia cu NK Kety Emmi & Impol Bistrica (locul 7 în Liga a II-a din Slovenia) şi FC Kryvbas (locul 3 în Liga I a Ucrainei).

Reclamă

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! „Procurorul” a vorbit despre tactica gândită de „câini”, pentru această perioadă de mercato.

Până în momentul de față, Dinamo a transferat mai mulți jucători tineri pentru noul sezon de Liga 1. Acest lucru a fost lăudat de Cornel Dinu, care nu crede că tactica „câinilor” este una greșită.

De asemenea, Dinu a spus că acești tineri au nevoie de un antrenor care să îi pregătească bine, însă a ținut să menționeze faptul că schimbarea de strategie a clubului ar putea fi benefică.

Din câte am văzut Dinamo s-a axat pe jucători tineri, nu este rău, dar este nevoie de un antrenor care să ştie să îi antreneze. E un pericol, dar schimbarea strategie poate sa fie benefică!”, a spus Cornel Dinu, la primasport.ro.

În sezonul care tocmai s-a încheiat, Dinamo s-a salvat la limită de la retrogradare. „Câinii” au rămas în Liga 1 după ce au învins-o, în dublă manșă, pe Csikszereda.

Cătălin Cîrjan, prezentat oficial la Dinamo

Cătălin Cîrjan a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu Dinamo. Mijlocaşul a bifat 19 partide pentru Rapid, în sezonul trecut, în toate competiţiile.

Bine ai venit, Cătălin CÎRJAN!

Clubul Dinamo 1948 București este încântat să anunțe contractarea serviciilor jucătorului Cătălin Cîrjan.

Mijlocaș central, 21 de ani și crescut de Arsenal Londra, Cătălin va îmbrăca tricoul alb-roșu pentru următoarele trei sezoane.

Născut la București, puștiul a trecut pe la Viitorul Domnești, în 2019 a ajuns la juniorii tunarilor, iar sezonul trecut a evoluat pentru FC Rapid, în 17 meciuri de Superligă și 2 de Cupa României”, a anunţat Dinamo.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:50

Sorana Cîrstea, eliminată de numărul 298 mondial în primul tur la Wimbledon 2024. Românca a pierdut 10 game-uri consecutive

22:30

LIVE TEXTPortugalia – Slovenia 0-0. Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Cristiano Ronaldo, prima ocazie a Portugaliei

22:16

Ronald Koeman, înainte de România – Olanda: „Nu trebuie să ne panicăm! Acceptăm criticile!”

21:31

Nicolae Mitea, discurs incredibil înainte de România – Olanda: „Ronald Koeman e tatăl meu din fotbal”

21:23

Daniel Popa nu se teme de Gigi Becali, după transferul la FCSB: „Am fost la Dinamo, știu cum e la cluburile de tradiție!”

20:55

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris
Citește și