Închide meniul

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! Mesaj direct pentru „câini”

Alex Ioniță Publicat: 28 iunie 2024, 22:00

Reclamă
Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! Mesaj direct pentru câini”

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul!

Cornel Dinu / Hepta

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! „Procurorul” a vorbit despre tactica gândită de „câini”, pentru această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în momentul de față, Dinamo a transferat mai mulți jucători tineri pentru noul sezon de Liga 1. Acest lucru a fost lăudat de Cornel Dinu, care nu crede că tactica „câinilor” este una greșită.

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul!

De asemenea, Dinu a spus că acești tineri au nevoie de un antrenor care să îi pregătească bine, însă a ținut să menționeze faptul că schimbarea de strategie a clubului ar putea fi benefică.

„Din câte am văzut Dinamo s-a axat pe jucători tineri, nu este rău, dar este nevoie de un antrenor care să ştie să îi antreneze. E un pericol, dar schimbarea strategie poate sa fie benefică!”, a spus Cornel Dinu, la primasport.ro.

În sezonul care tocmai s-a încheiat, Dinamo s-a salvat la limită de la retrogradare. „Câinii” au rămas în Liga 1 după ce au învins-o, în dublă manșă, pe Csikszereda.

Reclamă
Reclamă 4

În sezonul viitor, echipa din Ștefan cel Mare își propună să facă uitate ultimele stagiuni și să se califice în play-off-ul Ligii 1.

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii!

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Este vorba despre Raul Rotund, care a semnat cu echipa antrenată de Zeljko Kopic.

„Câinii” continuă astfel campania de transferuri și au adus întăriri serioase pentru lotul lui Kopic. Obiectivul lui Dinamo, din sezonul viitor, este calificarea în play-off.

Reclamă

Raul Rotund a evoluat, în sezonul trecut, la CSC Șelimbăr, în Liga a 2-a. Mijlocașul a aparținut celor de la U Cluj, care l-au împrumutat în eșalonul secund.

După încheierea sezonului, Rotund s-a pregătit alături de Dinamo, iar, în decursul zilei de 28 iunie, a fost prezentat oficial drept jucător al echipei.

„Bine ai venit, Raul Rotund!

Dinamo 1948 București și mijlocașul central Raul Rotund au ajuns la o înțelegere pentru următoarele patru sezoane.

Născut în 2005, la Bistrița, Raul a evoluat sezonul trecut în Liga 2 la Șelimbăr, sub formă de împrumut de la Universitatea Cluj. A adunat 27 de meciuri pentru sibieni în liga secundă, competiție în care a marcat 5 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Raul a mai evoluat pentru România U19, în două partide amicale (Ungari și Israel) disputate în lunile august și septembrie 2023”, au anunțat oficialii lui Dinamo, pe rețelele de socializare.

În momentul de față, noul jucător al lui Dinamo este cotat la suma de 175.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și