Închide meniul

Cătălin Golofca și-a găsit imediat echipă după despărțirea de Sepsi: „Sunt foarte aproape de casă!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 decembrie 2022, 19:33

Cătălin Golofca și-a găsit imediat echipă după despărțirea de Sepsi: Sunt foarte aproape de casă!”

Cătălin Golofca și-a găsit imediat echipă după despărțirea de Sepsi

Cătălin Golofca, în timpul unui meci/profimedia

Cătălin Golofca și-a găsit imediat echipă după despărțirea de Sepsi! Fotbalistul, în vârstă de 32 de ani, s-a înțeles cu FC Botoșani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Golofca a decis să-și încheie contractul cu Sepsi, care urma să expire în vara lui 2023.

Cătălin Golofca și-a găsit imediat echipă după despărțirea de Sepsi

Imediat după despărțirea de Sepsi, Cătălin Golofca a semnat cu FC Botoșani, formație pentru care a mai evoluat în trecut.

„Înțelegerea mea cu Sepsi expira în vara lui 2023. M-am simțit foarte bine la Sfântu Gheorghe, clubul este condus de oameni de calitate, însă începusem să joc din ce în ce mai puțin de la venirea antrenorului Cristiano Bergodi. 

Așa că am decis să plec, pentru că am ajuns la o anumită vârstă și vreau să mă bucur de fotbal atât timp cât o să mai pot să joc la un nivel ridicat. Am avut și alte oferte din Liga 1, însă am ales să mă întorc la FC Botoșani. 

Reclamă

Aici am avut tot timpul evoluții bune și am fost apreciat de public și de oamenii din club și, în plus, sunt foarte aproape de casă”, a declarat Cătălin Golofca, pentru Monitorul de Suceava.

Anunțul făcut de Sepsi

Sepsi OSK şi Cătălin Golofca au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi. Mijlocaşul, în vârstă de 32 de ani, a ajuns în toamna anului 2020 la echipa noastră.

Cu această ocazie, îi mulțumim pentru perioada petrecută alături de noi și îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, este comunicatul emis de Sepsi, prin care anunță despărțirea de Cătălin Golofca.

Reclamă 4 / 0/3

Cătălin Golofca a marcat două goluri în 17 partide bifate pentru FC Botoșani, în actualul sezon.

În prezent, FC Botoșani se află pe locul 13 din Liga 1, cu 21 de puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

  • 350.000 de euro este cota lui Cătălin Golofca, conform transfermarkt.com
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și