Închide meniul

Sepsi – Petrolul 2-0. Victorie clară a echipei lui Cristiano Bergodi! Rondon a reușit o „dublă”. Covăsnenii pun presiune pe FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 noiembrie 2022, 23:02

Sepsi – Petrolul 2-0. Victorie clară a echipei lui Cristiano Bergodi! Rondon a reușit o „dublă. Covăsnenii pun presiune pe FCSB

Sepsi - Petrolul

Jucătorii de la Sepsi și Petrolul, în timpul unui meci / Hepta

Sepsi – Petrolul 2-0. Echipa lui Cristiano Bergodi a reușit o victorie clară, după „dubla” lui Rondon! Covăsnenii s-au apropiat la doar un singur punct de play-off și pun presiune pe FCSB, care a căzut pe poziția a opta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intră aici să vezi rezultatele zilei în fotbalul intern și internațional în noul widget as.ro!

Sepsi – Petrolul 2-0

Min 90: Final de meci! Sepsi s-a impus cu 2-0.

Min 66: Gol anulat al lui Sepsi! Cosmin Matei a marcat după ce l-a driblat pe Octavian Vâlceanu, însă reușita a fost anulată pentru ofsaid, după verificarea VAR.

Min 56: GOOOL Sepsi! Rondon a făcut „dubla” după ce a primit o minge în careul advers și a finalizat superb cu un șut din întoarcere.

Reclamă

Min 16: GOOOL Sepsi! Mario Rondon a marcat pentru gazde. Este al șaptelea gol stagional pentru atacantul de 36 de ani.

Min 1: A început meciul.

Sepsi: Niczuly – Aganovic, Ninaj, Tamas, Dumitrescu – Păun, Rodriguez, Ștefănescu, Safranko, Rondon
Rezerve: Achahbar, Bărbuț, Began, Ciobotariu, Dimitrov, Dragomir, Ispas, Junior, Varga
Antrenor: Cristiano Bergodi

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul: Vâlceanu – Lima Santos, Meijers, Huja – Borța, Seto, Jair, Dumitriu, Țicu – Cioiu, Grozav
Rezerve: Bratu, Budescu, Cebotaru, Ivanovski, Leitner, Manzala, Olaru, Pashov, Velisar
Antrenor: Nicolae Constantin

Știrea inițială

Gabi Tamaş a fost făcut praf de preşedintele Petrolului. Reacţie dură a lui Costel Lazăr

Gabi Tamaş a fost făcut praf de preşedintele Petrolului Ploieşti. Costel Lazăr a răbufnit după ce fostul fundaş central al „lupilor” i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin, pe care îl acuză că l-a înregistrat pe ascuns.

M-a surprins pentru că după tot circul pe care l-a făcut, tot el sare-n sus. Tot ceea ce ne place nouă românilor, să facem circ fără bani, trebuie să-l ducem la capăt. Subiectul ăsta ține mai mult decât criza apei calde la Ploiești, care a durat 80 de zile. Văd că și subiectul domnului fost jucător de fotbal ține la fel de mult sau va ține și mai mult. Nu mă așteptam sincer, omul se transformă, asta e problema.

Vedeți că această discuție s-a purtat pe speaker, a făcut spectacol, n-a fost numai o înregistrare. A fost un show la adresa mea, la adresa clubului, a suporterilor. Dacă vreți mai departe să vă spun, pentru că avem și noi avocații noștri, nu este o faptă penală, e o faptă civilă. Noi nu ne îndreptăm împotriva nimănui, avem alte priorități, n-avem timp de spectacole d-astea ieftine.

Sub nicio formă nu-i va afecta viitorul lui Nae Constantin acest proces, hai să ne uităm la munca oamenilor, nu la circ. Nu contează pe ce loc e, suntem pe un loc la care a muncit toată lumea din acest club. Niciodată nu ne-am gândit să-l schimbăm pe Nae Constantin după acea serie de rezultate, așa cum ni se recomanda de toată lumea. Ne-am văzut de treaba noastră și ne vedem în continuare, așa amărâți cum suntem și cu durerile noastre”, a declarat Costel Lazăr pentru sptfm.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și