Închide meniul

Cătălin Hîldan Jr. a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Voluntari! Şi nepotul lui Dumitru Dragomir s-a înţeles cu ilfovenii

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2022, 18:00

Cătălin Hîldan Jr. a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Voluntari! Şi nepotul lui Dumitru Dragomir s-a înţeles cu ilfovenii

Cătălin Hîldan Jr a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Voluntari

FC Voluntari Facebook

Cătălin Hîldan Jr. a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Voluntari. Şi nepotul lui Dumitru Dragomir, Bogdan, a semnat cu ilfovenii, care vor să îşi asigure viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Hîldan Jr. este nepotlu regretatului Cătălin Hîldan. În vârstă de 19 ani, puştiul avea ambiţii mari şi voia să scrie istorie la Dinamo. Acest lucru nu s-a întâmplat, după ce „câinii” au retrogradat în premieră în Liga 2.

Cătălin Hîldan Jr. a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Voluntari

„FC Voluntari își asigură viitorul! Echipa noastră a semnat, în aceste zile, cu 4 tineri jucători talentați.

Bogdan Dragomir – 18 ani – crescut la Juniorul București, component al loturilor naționale de juniori al clubului FC Rapid 1923 , Bogdan evoluează pe postul de fundaș dreapta.

Cătălin Hîldan – 19 ani – fundaș central sosit de la FC Dinamo Bucuresti.

Reclamă

Doru Andrei – crescut de Comprest Gim, jucător de bază la echipa națională U-19 a României, cu prestații foarte bune la Campionatul European U-19 din această vară, mijlocașul dreapta, în vârstă de 19 ani, s-a alăturat trupei antrenate de Liviu Ciobotariu.

Robert Popescu – 19 ani- mijlocaș ofensiv,campion național cu FCSB U-15, născut în regiunea maestrului Ilie Balaci, Robert a făcut pasul către prima echipă a clubului nostru.

Clubul nostru le urează , «Bun Venit!» și le dorește mult succes în culorile FC Voluntari”, a transmis gruparea ilfoveană.

Reclamă 4 / 0/3

EXCLUSIV | Cătălin Hîldan Junior: „O să dau tot ce pot mai bun din mine!”

„Dacă intru pe teren, o să dau tot ce pot mai bun din mine, asta e tot ce o să le promit”, spunea Hîldan Junior anul trecut, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Hîldan Junior joacă fundaș, dar și-ar încerca norocul și în atac.

„În Italia mi-ar plăcea să joc, la Milan. Zlatan Ibrahimovic este idolul meu, pentru că are nervul lui și este un jucător cu totul special față de ceilalți”, a declarat Cătălin Hîldan Junior.

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo. Aşa cum a promis Vlad Iacob, antrenorul a semnat azi cu echipa din Ştefan cel Mare. Dinamoviştii caută în continuare un director sportiv.

Obiectivul lui Ovidiu Burcă este unul clar: revenirea în Superliga, la finalul stagiunii 2022-2023. Mai ales că antrenorul are şi sprijinul lui Iacob, care anunţă că se vor rezolva problemele cu banii la clubul din Liga 2.

Ovidiu Burcă s-a întâlnit recent cu suporterii-acționari din DDB, iar discuțiile au avut un deznodământ pozitiv. Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin au stat pe banca lui Dinamo în ultimele săptămâni, însă cei doi nu au mai continuat la cârma echipei și în Liga a 2-a.

Burcă a mers luni la sediul clubului pentru a negocia cu reprezentanții RTZ și membrii DDB. Ulterior, fostul fundaș a discutat și cu Nicolae Badea. Ultima oară, fostul fundaș s-a aflat pe banca lui CSM Slatina, în perioada septembrie 2021 – iunie 2022.

Reclamă

El și-a început recent cariera de antrenor. După ce a îndeplinit postul de președinte la Rapid, Burcă a fost antrenor la Rapid U19 și Rapid II.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și