Închide meniul
NEWS ALERT

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo! Marele obiectiv stabilit de „câinii roşii”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 iulie 2022, 12:49

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo! Marele obiectiv stabilit de „câinii roşii

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo!

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo / Antena Sport

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo. Aşa cum a promis Vlad Iacob, antrenorul a semnat azi cu echipa din Ştefan cel Mare. Dinamoviştii caută în continuare un director sportiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Obiectivul lui Ovidiu Burcă este unul clar: revenirea în Superliga, la finalul stagiunii 2022-2023. Mai ales că antrenorul are şi sprijinul lui Iacob, care anunţă că se vor rezolva problemele cu banii la clubul din Liga 2.

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo

Ovidiu Burcă s-a întâlnit recent cu suporterii-acționari din DDB, iar discuțiile au avut un deznodământ pozitiv. Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin au stat pe banca lui Dinamo în ultimele săptămâni, însă cei doi nu au mai continuat la cârma echipei și în Liga a 2-a.

Burcă a mers luni la sediul clubului pentru a negocia cu reprezentanții RTZ și membrii DDB. Ulterior, fostul fundaș a discutat și cu Nicolae Badea. Ultima oară, fostul fundaș s-a aflat pe banca lui CSM Slatina, în perioada septembrie 2021 – iunie 2022.

El și-a început recent cariera de antrenor. După ce a îndeplinit postul de președinte la Rapid, Burcă a fost antrenor la Rapid U19 și Rapid II.

Reclamă

Cum arată pogramul noului sezon din Liga 2

S-a stabilit programul noului sezon din Liga 2. În prima etapă, Dinamo va juca în deplasare cu Progresul Spartac, în timp ce Steaua o așteaptă pe teren propriu pe Metaloglobus. La tragerea la sorți a noului sezon, ”militarii” și ”câinii” nu au avut niciun reprezentant.

Derby-ul dintre Steaua și Dinamo va avea loc pe terenul ”câinilor”, în etapa a șasea, programată la începutul lunii septembrie. Noul sezon din Liga 2 va începe în luna august.

Prima etapă din noul sezon a Ligii a 2-a:

Reclamă 4 / 0/3
  • CS Comunal Șelimbăr – FC Brașov
  • Politehnica Timișoara – Unirea Constanța
  • Progresul Spartac – Dinamo
  • Oțelul Galați – Politehnica Iași
  • Viitorul Pandurii Tg. Jiu – CSC Dumbrăvița
  • Unirea Dej – FK Csikszereda
  • Concordia Chiajna – CSM Slatina
  • CSA Steaua – Metaloglobus
  • Gloria Buzău – Ripensia Timișoara
  • Unirea Slobozia – Minaur Baia Mare
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și