Închide meniul

Cătălin Straton, discurs furibund după ce FC Argeş a retrogradat: „Să nu-i mai văd în vestiar!”

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2023, 23:59

Cătălin Straton, discurs furibund după ce FC Argeş a retrogradat: „Să nu-i mai văd în vestiar!

Cătălin Straton, discurs furibund după ce FC Argeş a retrogradat

Cătălin Straton, în timpul unui meci la FC Argeş/ Profimedia

  • Cătălin Straton, discurs furibund după ce FC Argeş a retrogradat
  • Ce a declarat portarul trupei din Trivale

Cătălin Straton a avut un discurs furibund, după ce FC Argeş a retrogradat la finalul dublei de baraj cu Dinamo. Portarul argeşenilor a transmis un mesaj clar pentru coechipierii săi, mărturisind că majoritatea ar trebui să plece de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeş a retrogradat, după ce a pierdut cu 5-8, la general, duelul de baraj cu Dinamo. La finalul meciului retur, mulţi dintre jucătorii argeşenilor au înceeput să plângă pe teren.

Cătălin Straton, discurs furibund după ce FC Argeş a retrogradat

Cătălin Straton a fost extrem de trist la finalul duelului cu Dinamo. Portarul a declarat că a renunţat la bani, şi a plecat de la FCSB pentru a evolua la echipa sa de suflet.

Reclamă

Straton a transmis un mesaj acid pentru coechipierii săi, mărturisind că doar şapte jucători au prestat un joc bun, pe parcursul sezonului. Acesta a mai declarat că nu vrea să-i vadă în vestiar pe Mezza Colli şi Şerban, fiind foarte deranjat de atitudinea celor doi.

„Am lacrimi în ochi, am plecat de la Steaua (n.r.- FCSB), nu am vrut să stau acolo pentru bani. Am venit acasă, sunt din Pitești. Mă doare, dar nu poți să joci în 7 la fiecare meci! Lipsă de valoare, nu la toți, dar analizați-i! Degeaba ai 6-7 jucători buni într-un lot de 20. Degeaba! Te prinzi la un moment dat.

Reclamă

Am încercat să vorbim, dar când în echipă joacă doar 3 români… Nu au jucat că nu au vrut! Doar Meza Colii și Șerban au avut probleme. Să nu-i mai văd în vestiarul ăsta! Asta e, o luăm de la capăt, FC Argeș nu va muri. E greu, dar FC Argeș va reveni. Nu-mi doresc să plec, am o vârstă, nu știi ce-ți rezervă viața, dar prioritar e clubul ăsta”, a declarat Cătălin Straton, conform digisport.ro.

Dinamo a promovat în Liga 1, după barajul cu FC Argeş

Dinamo a promovat în Liga 1, deşi a fost învinsă de FC Argeş cu scorul de 4-2 (2-1), sâmbătă seara, la Mioveni, în manşa secundă a barajului de menţinere/promovare.

Dinamo, care revine în eşalonul de elită după un an, îşi datorează promovarea victoriei de senzaţie din tur, cu 6-1, luni, pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

FC Argeş, care în sezonul precedent a evoluat în play-off, a retrogradat în anul în care va împlini 70 de ani de existenţă (6 august). Piteştenii au plătit un preţ scump pentru erorile manageriale, la nivelul băncii tehnice şi al conducerii executive, cu trei antrenori în acest sezon (Andrei Prepeliţă, Marius Croitoru, Bogdan Vintilă) şi cu mulţi jucători străini de valoare modestă aduşi.

Artizanul promovării lui Dinamo este antrenorul Ovidiu Burcă, cel care a reuşit o performanţă nesperată de suporterii dinamovişti cu un lot restrâns.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă