Închide meniul

FC Argeş, anunţ despre viitorul lui Arnold Garita. Ce se întâmplă cu atacantul care este pe lista de transferuri a lui FCSB şi Rapid

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2023, 22:07

FC Argeş, anunţ despre viitorul lui Arnold Garita. Ce se întâmplă cu atacantul care este pe lista de transferuri a lui FCSB şi Rapid

FC Argeş - Dinamo

Arnold Garita, în timpul unei partide pentru FC Argeş / Hepta

FC Argeş a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Arnold Garita. Golgheterul lui FC Argeş este dorit de FCSB şi Rapid, dar nu va fi lăsat să plece în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 27 de ani este pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, dar şi Dan Şucu vrea să-l aducă în Giuleşti. Totuşi, managerul general al piteştenilor asigură că nu se pune problema să renunţe la fotbalistul din Camerun.

FC Argeş, anunţ despre viitorul lui Arnold Garita

Garita nu pleacă de la noi! Nu se pune problema. Oferta Rapidului nu există! El face parte din planurile noastre până în vară și chiar sezonul viitor. Când va pleca, o va face afară!

Nu luăm în calcul nicio ofertă și niciun transfer! Din contră, ne gândim să continuăm cât mai mult timp”, a declarat Daniel Stanciu pentru prosport.ro.

Arnold Garita a avut evoluţii remarcabile în această ediţie din Liga 1. A înscris 7 goluri şi a oferit o pasă decisivă în 20 de meciuri. Gigi Becali a recunoscut că îl vrea la FCSB.

Reclamă

Pe Garita vreau să-l iau. Să vedem acum care este situația. Acum avem 5-6 atacanți. Dacă începem să câștigăm câteva meciuri și încep să vorbesc de campionat, îl iau pe Garita

E puternic, are și viteză, a și demonstrat-o. Am dat un telefon și așa am dat ordin, să vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi, rezolvați problema„, spunea Gigi Becali.

Andrei Prepeliță, prima reacţie după plecarea lui Alexandru Işfan

Piteştenii tocmai şi-au vândut un jucător de bază. Andrei Prepeliță, fostul antrenor al celor de la FC Argeș, a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre transferul lui Ișfan în Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Ișfan a fost transferat de Universitatea Craiova de la FC Argeș, pentru 650.000 de euro. Contractul acestuia urmează să expire în vara lui 2026.

Alex e un băiat foarte bun, cu potențial foarte mare. El a făcut față din prima la FC Argeș, de când l-am adus. A fost principalul nostru jucător Under din teren. Cred că, la Craiova, are posibilitatea ca, într-o echipă cu jucători buni, mai buni decât la FC Argeș, să demonstreze mult mai mult. Având în vedere la ce jucători tineri vin din urmă, în fotbalul românesc, Alex cred că e unul dintre cei mai buni.

Eu cu el am o relație foarte bună. De fapt, cu toți fotbaliștii de la FC Argeș am o relație foarte bună, poate aici am avut de pierdut, pentru că am fost mereu de partea lor. Dar nu îmi pare rău deloc. Am încredere în el și în majoritatea cu care am lucrat.

Alex e un jucător polivalent. El a jucat, într-adevăr, extremă dreapta, pe picior inversat, în cea mai mare perioadă. Dar, începând de anul acesta, eu i-am schimbat postul și l-am băgat atacant, în primele etape, și a jucat foarte bine. Deci, cred că e un jucător polivalent.

Asta nu poate decât să-l stimuleze (n.r. despre presiunea pusă de suporterii din Bănie). Și eu am avut cam același traseu. De la FC Argeș am plecat la Craiova și, după aia, la Steaua. Depinde foarte mult de el”, a declarat Andrei Prepeliță, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Arnold Guarita a înscris 7 goluri stagionale
  • Este dorit de FCSB şi Rapid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și